Lifestyle

X-MAS is here! Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

satisfyer-in-kerstboom

De trending Satisfyer hoef je niet meer te verstoppen onder je bed of in je nachtkastje, want binnenkort kan je hem gewoon in de kerstboom hangen! Schuif je schaamte opzij en hang deze kerst een Satisfyer kerstbal in de boom.

Populaire Satisfyer

Dit enorm populaire bedspeeltje gaat dit hele jaar al viraal op TikTok. Er worden grappen over gemaakt en taboe’s worden verbroken. De Satisfyer is hét spannende speeltje voor vrouwen. Van jong en oud, vrouwen delen hun ervaringen en hoe belangrijk zelfbevrediging is. Uit onderzoek is gebleken dat wel 85% van alle vrouwen wel eens een speeltje gebruik in bed, dus waarom zouden we ons hier voor moeten schamen? Precies! Het is tijd om al deze taboe’s het raam uit te gooien. Zo kwam Sattie In De Boom met een wel heel leuk idee.

Sattie in de boom

Het bedrijf Sattie In De Boom heeft tot nu nog maar één product en dat is een kerstbal in de vorm van een satisfyer aka een ‘sattie’. Hoe leuk is dat?! De glazen kerstversiering is volgens de maker dé hit van de kerst in 2022. Koop ‘m voor jezelf of als cadeautje voor die ene vriendin die he-le-maal weg is van haar satisfyer.

De sattie is niet alleen taboe-doorbrekend en super leuk om naar te kijken, maar ook nog eens spotgoedkoop! Tot en met 10 oktober kun je dit awesome kerstornament al voor een tientje in huis halen. Snel bestellen dus!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

 Lees ook:
OMG! Dit zijn de meest hilarische reacties op de Satisfyer Pro!

Tits in your tree

There is more! Ben jij helemaal omver geblazen door het super leuke kerstornament van Sattie In De Boom? Dan vind je deze ballen waarschijnlijk ook te gek. Ballen in de vorm van boobies! Beter dan dit wordt het niet. Hoe cool is het om deze naast je sattie in de kerstboom te hangen. Via Boobles kun je deze kersttieten in allerlei vormen, kleuren en maten bestellen. Voor ieder wat wils! Met de sattie en de borsten kun je jouw boom helemaal moderniseren en alle schaamte opzij zetten.

View post on Instagram
 

 

Beeld: Instagram @sattieindeboom