Lifestyle

Wait what?! Deze vrouw versiert haar huis al vier maanden voordat het kerst is

Grote kans dat je nog niet eens je winterjas uit de kast hebt gehaald en misschien zelfs wel nog de zomer in je bol heeft, maar daar had deze Britse vrouw geen last van. Zij is namelijk vorige week al begonnen met het ophangen van de kerstversiering. En kerst is pas over vier maanden!

Het duurt nog wel even voordat het kerst is, en eigenlijk zijn we daar ook nog helemaal niet mee bezig. Maar daar dacht de Britse Heide Parrish heel anders over. Zij heeft alvast haar hele huis en tuin versiert met kerst decoraties.

Kerststemming

“Ik wilde mijn huis vroeg versieren om mijn kinderen en andere mensen een glimlach te geven. Er is niks leukers dan eerder in de kerststemming te komen. Vooral na de pandemie, denk ik dat het ons allemaal heeft laten beseffen dat je in het heden moet leven, dus waarom niet?”, schrijft ze op Instagram.

De tekst gaat verder onder de post

 

Lees ook
What?! Híér kun jij kerstballen kopen in de vorm van jouw favo frituursnack!

Dure rekening

Vanwege de hoge energiekosten laat Heidi weten dat ze de kerstlampjes nog niet iedere dag aan zal doen, alleen als er bezoek langskomt. En dat is misschien maar goed ook, want anders zou Heidi aan het einde van de maand een enorme rekening op de deurmat krijgen voor haar winter wonderland. Overigens is Heide niet de enige die er vroeg bij is dit jaar. kopen steeds meer mensen hun kerstpullen eerder, omdat zij de verloren kerstdagen in willen halen en dat begrijpen wij helemaal. Ook helemaal in de kerst stemming geraakt door Heidi? Bij de Action liggen de kerstspullen alweer in de schappen, dus waar wacht je nog op? 😉