Lifestyle

Wil je hebben! Een kaasplank voor in de kerstboom

kaasplankje-kerstboom

Deze nieuwe parel past perfect bij onze satisfyer, frituursnacks en Espresso Martini kerstballen. We hebben het namelijk over de kaasplank voor in de kerstboom. Wij houden ervan! Één ding is zeker: jouw kerstboom zal zeker weten opvallen. Lees hier waar je deze Hollandse klassieker kan scoren.

Kaasplankje voor in de kerstboom

Dit jaar hangen er geen standaard ballen meer in onze kerstboom. Wij hangen ‘m namelijk liever vol met kerstballen in de vorm van onze favoriete versnaperingen. Deze keer een echte Hollandse klassieker, de kaasplank. Een avondje bank hangen? Borrelen op een terras? After dinersnack? Al deze dingen schreeuwen om een kaasplankje, want onze eerste liefde is kaas! Geen wonder dat échte kaasliefhebbers zo enthousiast zijn over de mini kaasplank kerstbal. Het mini-plankje is gevuld met punten romige brie, stukken camembert, plakken blauwe kaas en nog veel meer lekkers. De bal is afgemaakt met een mini kaasmesje en een goud glitterend touwtje.

De tekst gaat verder onder de foto

De Bijenkorf

Sommige kerstballen zijn tegenwoordig zo ontzettend prijzig, waardoor we extra excited waren toen we erachter kwamen dat de kerstbal in de vorm van een mini-kaasplank maar € 9,95 kost. Een kerstbal erbij in de vorm van een wijnglas (of een wijnfles natuurlijk) en jouw kerstboom is compleet. De mini-kaasplank kan je scoren bij de Bijenkorf. Wees er dus snel bij, want wij voorspellen dat deze kerstbal snel de winkels uit zal vliegen!

Lees ook:
Dit zijn de 5 leukste kerstmarkten van Nederland in 2022

Originele kerstballen

Ben je niet zo’n fan van de kaasplank? Maar wil je toch een originele kerstbal in de boom hebben hangen? Dan hebben wij nog wel wat andere leuke ideetjes voor je. Wat dacht je van een kerstbal in de vorm van onze favoriete vibrator, de satisfyer. Of als je liever wat lekkers in de boom wil hebben hangen, dan kan je natuurlijk ook altijd kiezen voor een kerstbal in de vorm van  jouw favoriete frituursnack. Hoe leuk is een kaassoufflé of bitterbal in je kerstboom! Je kunt het zo gek niet bedenken en ze maken er tegenwoordig wel een kerstbal van. Laat je creativiteit dus vooral de vrije loop tijdens het versieren van jouw kerstboom dit jaar.

Beeld: Bijenkorf

Must reads 👀