Lifestyle

What?! Híér kun jij kerstballen kopen in de vorm van jouw favo frituursnack!

kerstballen-frituursnack

De één gaat voor een kerstboom vol gouden ballen, terwijl de ander juist kiest voor rode kerstversiering. Op de redactie van Girlscene zijn we gek op kerst en alles wat daarbij komt kijken. Je kan je dan wel voorstellen hoe verrast wij waren toen we erachter kwamen dat je nu kerstballen kan kopen in de vorm van jouw favoriete frituursnack. Ja, het kan echt!

Jouw favoriete frituursnack in de kerstboom

Het is kerstavond en je zit met al je loved ones bij de kerstboom. Iedereen drinkt een lekker kopje warme chocomelk en het hele huis is versiert met kerstverlichting. Ook de kerstboom ziet er weer prachtig uit. De mooie, groene takken en kerstlampjes brengen je he-le-maal in een happy mood. En die frikandel en kroket kerstballen in je boom maken het plaatje af! Ja, het is écht een ding. Je kan nu je favoriete frituursnacks als kerstballen kopen!

Lees ook
Ook zin in kerst? Dit is wanneer de eerste kerstfilm op Netflix verschijnt

Alles in Wonderland

Woon jij in de buurt van Rotterdam? Dan móét je een bezoekje brengen aan de winkel Alles in Wonderland. Hier verkopen ze namelijk kerstballen in frituursnack-vorm! Ze hebben vier verschillende bittergarnituur-delicatessen in kerstbal vorm. Zo kun je een frikandel speciaal, bitterbal, kroket of kaassoufflé in je boom hangen. Woon jij nou aan de andere kant van het land? Niet getreurd, je kan namelijk ook een kijkje nemen op de webshop.

Ook voor de mensen die niet zo van de bittergarnituur zijn zit er wel iets tussen. Ze hebben kerstballen in alle vormen, maten en kleuren! You name it en zij hebben het waarschijnlijk wel. Als je een keer in de omgeving bent is Alles in Wonderland dus zeker een must om te bezoeken!

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @allesinwonderland