News

Oud-deelneemster vroeg enorm bedrag voor deelname Love Island

jotti-love-island

Voor het populaire programma Love Island gaat de productie iedere keer weer op zoek naar nieuwe singles die de ware liefde willen vinden. Toch vragen ze ook soms of oud-deelnemers nog eens een poging willen wagen. En déze Islander vroeg daarvoor een enorm geldbedrag.

Love Island

Het nieuwe seizoen van Love Island is in volle gang, maar dit seizoen is net even wat anders. Want veel kijkers is het opgevallen dat er Islanders zijn, die niet voor het eerst op zoek gaan naar de ware liefde. Deze oud-deelnemers zijn namelijk door de productie opnieuw gevraagd om mee te doen en wagen nu dus weer een poging.

Jotti Verbruggen

Op TikTok laat Teenmag weten dat een oud-Islander om een enorm geld bedrag heeft gevraagd. Dit was voor haar een van de voorwaarden om opnieuw mee te doen met het programma. En dat is compleet het tegenovergestelde van wat Job en Amandine zeiden, want die lieten meteen weten dat ze wel mee wilden doen aan het nieuwe seizoen van Love Island, zonder daar geld voor te ontvangen. Maar voor Jotti Verbruggen moest er dus een geldprijs aan hangen.

View post on TikTok

Geen vergoeding

Ook horen we in de video van Teenmag dat de andere deelnemers die meedoen aan Love Island daar geen vergoeding voor krijgen. Dit is dan waarschijnlijk ook de reden dat Jotti niet te zien is in het huidige seizoen van het programma. Maar anderen vragen zich af of dit wel de reden is dat Jotti het aanbod heeft afgeslagen, aangezien er ook geruchten rondgaan dat Jotti een nieuwe lover heeft.