News

Love Island-Amandine deelt openhartig bericht over Thijn

amandine-love-island

In het nieuwe seizoen van Love Island hebben we kunnen zien hoe Amandine de villa opnieuw binnenkwam als bombshell, maar helaas was haar deelname niet van lange duur. Ze heeft voor een korte periode een koppel gevormd met Thijn, maar dat bleek niet the one voor haar te zijn. Op Instagram deelt ze nu een openhartig bericht over haar koppelpartner.

Amandine in Love Island

Het is niet de eerste keer dat we Amandine zagen in het datingprogramma Love Island. Eerder heeft al meegedaan en leerde ze toen de charmante Jules kennen, waar de blondine zelfs later een relatie meekreeg. Toch was dit niet meant to be, want na een aantal maanden maakte het stel op Instagram al bekend dat ze niet meer samen waren. Daarom wilde Amandine het nog een keer proberen en kwam ze samen met Job, die ook eerder meedeed aan het programma, opnieuw de villa in.

Koppel met Thijn

En voor Amandine was het al vrij snel duidelijk dat ze het wel goed kon vinden met Thijn. Ze vormden dan na de eerste herkoppeling ook al gelijk een koppel samen, maar daarna was er van romantiek bijna geen sprake meer. Het was Thijn die eerder tegen de blondine al had gezegd dat hij niet veel affectie kreeg vanuit haar kant. En daar wil Amandine, die nu inmiddels het programma heeft verlaten, graag nog even op terugkomen.

“Wat mij tot hem aantrok, is het feit dat hij enkel ogen had op mij”, schrijft ze in haar Instagram Stories. “Wat jullie niet zagen, is dat ik enorm twijfelde aan zijn jongere leeftijd (ervaring wise) en dat hij begint met studeren (levensstijl wise) waardoor ik de boot afhield. Wanneer iemand dit weet en mij dán pusht om meer van me te krijgen, om vervolgens te reageren zoals hij deed, laat dit mij inzien dat dit een connectie is die ik helemaal niet wil. Dit weet hij ook, dus a.u.b. geen haat naar Thijn.”

Beeld: instagram: @amandinebonehill