News

Oeh la la: Love Islander Jotti heeft een nieuwe lover

jotti-love-islander-nieuwe-lover

Jotti Verbruggen kennen we inmiddels allemaal door haar Love Island deelname, maar vooral van haar bewogen liefdesleven. De blondine heeft inmiddels een nieuwe lover aan de haak geslagen en wij weten wie het is!

Liefdesleven

We hebben Jotti Verbruggen als eerst leren kennen als de ex-lover van voetballer Wesley Sneijder. Nadat de vlam was gedoofd tussen de twee heeft de blondine meegedaan met Love Island. Hier heeft de Islander een grote indruk achtergelaten en ze is dan ook een veel besproken BN’er in de realitywereld. Ze heeft een heel rumoerig liefdesleven achter de rug. Na de heftige en openbare break-up met Cas Hooijer is de mediabekendheid met meerdere mannen gespot. Cas zou contact hebben gehad met een boel andere meiden, waardoor hun romance is gestrand. Nu is er een foto opgedoken van Jotti en een nieuwe lover.

Lees ook:
Rijk Hofman en Monica Geuze zijn uit elkaar: ‘Ik ben weer single

Nieuwe lover

Love Islander Jotti is gelukkig in love met Jantje Bert. Op zijn Instagram heeft hij deze foto geplaatst, met daaronder een hartje. Cute! Verder heeft Jotti zelf nog niks van haar nieuwe lover gepost of uitspraken gedaan over hun relatie. Ook hebben we nog maar weinig informatie over haar nieuwe vriend en zijn account staat op privé. Wel weten we dat zijn vader de baas is van bioscoopketen Kinepolis. Wij hopen snel wat te horen vanuit Jotti en wie weet is dit wel the love of her life. 

Bron: juicechannelBeeld: instagram @jottiverbruggen