Films & Series

Jill Goede onzeker in Echte Meisjes: ‘Ik heb een opgeblazen kop’

jill-onzeker-echte-meisjes

Big Brother-winnares Jill Goede geeft toe dat zij behoorlijk onzeker was tijdens de opnames van Echte Meisjes in de Jungle. Ze vergelijkt zichzelf met de andere dames in het programma en deelt een openhartig verhaal op haar Instagram.

Jill Goede

Alle dames van Echte Meisjes in de Jungle weten zich altijd goed op te maken en zien er dus niet alleen op Instagram altijd tip-top uit. Jill Goede vertelt over haar ervaringen tijdens de opnames van de show en vergelijkt zichzelf met haar mede-deelneemsters, zoals Gaby Blaaser en Janice Blok.

“Daar kan ik best wel een beetje onzeker van worden. Zij stappen gelijk mooi hun bed uit”, zegt ze. “Ik heb dan een opgeblazen kop. Ik merk dat ik best wel opkijk naar die meiden, hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker.”

Op Instagram laat Jill weten dat ze ‘banger en banger’ werd naarmate de opnames dichterbij kwamen. “Ik kreeg ook steeds meer namen te horen en dacht: Oh nee, met al die mooie meiden val ik echt in het niks”, aldus de blondine.

Lees ook:
Echte Meisjes in de Jungle zwaarder dan verwacht: ‘Nooit meer’

‘Wat heb ik lopen janken’

De realityster had nooit verwacht dat ze zó onzeker kon zijn over haar uiterlijk en legt uit hoe zwaar het voor haar was om hier aan mee te doen. “En wat heb ik lopen janken”, zegt ze. “Mijn telefoon werd afgepakt en ik was weer een klein meisje, dat opkeek tegen al die mooie meiden in de jungle.”

Ondanks dat ze zich ‘een paar dagen lang rot heeft gevoeld’ werd dit gevoel gelukkig na een paar dagen al wat minder. Ze leerde de dames goed kennen en kreeg langzamerhand het gevoel dat ze er bij hoorde. “Ik dacht: Ik mag er ook zijn om wie ik ben.”

View post on Instagram
 

 

Beeld: instagram @jillgoede_

Must reads 👀