Celebs

De Bachelor’s Jethro deelt emotioneel bericht op Instagram: ‘Ik ben terug’

jethro-bachelor-verslaafd

Jethro werd tijdens het eerste seizoen van de Bachelorette afgewezen door Gaby Blaaser. Het duurde niet lang voordat Jethro wél de liefde vond na het programma. Samen met Kelly Heruer heeft hij een zoontje. Maar het lijkt allemaal mooier te zijn dan dat het daadwerkelijk is. Op Instagram deelt Jethro namelijk een emotioneel bericht. Hij was verslaafd en heeft zes weken lang in een kliniek gezeten in Zuid-Afrika.

Jethro zat zes weken in verslavingskliniek

Jethro heeft zes weken lang in een verslavingskliniek in Zuid-Afrika gezeten. Inmiddels is hij alweer terug en deelt hij op Instagram zijn emotionele verhaal. “‘s Ochtends afscheid nemen van mijn gezin voor zes weken. Waarheen? Zuid-Afrika… Een kliniek, een verslavingskliniek”, zo begint Jethro zijn verhaal. “Het was een nachtmerrie waarvan ik dacht dat mij dit nooit zou gebeuren, maar die ochtend was een emotionele hel.”

Herstellen

“Ik heb de hele vlucht gehuild van verdriet en teleurstelling in mezelf’, vervolgt hij. Inmiddels gaat het nu beter met hem en is hij nog steeds herstellende. “Nu zes weken verder is het een zegen dat ik mezelf de kans heb gegeven om te herstellen van een ziekte die mij mentaal en fysiek kapot maakte en niet te vergeten de mensen om mij heen ook.”

View post on Instagram
 

Lees ook
Joey van de Bachelorette deed mee aan Lang Leve de Liefde: ‘Ik ben wel een soort van bekende Nederlander’

Dankbaar

Ook gaat Jethro in de foto’s verder in op de details. “Of het nou werk was, feestjes, dagen thuis… Veel in mijn leven was de laatste jaren een quick-fix.” Het waren zijn vrienden en familie die uiteindelijk aan de bel hebben getrokken. Jethro laat weten dat hij daar enorm dankbaar voor is. “Er is een oplossing, er is hoop naar een gelukkig en een gezond leven”, sluit hij zijn bericht af.

Beeld: Instagram @jethrogalung

Must reads 👀