Celebs

Joey van de Bachelorette deed mee aan Lang Leve de Liefde: ‘Ik ben wel een soort van bekende Nederlander’

Het komt wel vaker voor dat kandidaten van het ene realityprogramma vervolgens ook mee doet aan een ander programma. Zo ook Joey van Herle. Deze knapperd zagen we eerder een poging doen om het hart te veroveren van Gaby Blaaser in de Bachelorette. En nu zagen we hem ook voorbij komen in Lang Leve de Liefde. 

Déze oud-deelnemer van De Bachelorette doet nu mee aan Lang Leve De Liefde

En hij was nogal verbaasd dat zijn date hem niet herkende!

De Bachelorette

Het is alweer twee jaar geleden dat we konden genieten van Gaby haar zoektocht naar ware liefde. Achttien single mannen deden toen een poging om haar hart te veroveren. Maar er was er maar één die er met haar hart vandoor ging en dat was Joey van Herle. En deze knapperd heeft sinds zijn deelname aan de Bachelorette ook niet meer stilgezeten. Hij doet namelijk nu weer mee aan een ander realityprogramma. 

Lang Leve De Liefde

Vorig jaar vertelde Joey dat hij, na de gestrande relatie met Gaby, een nieuwe vriendin had. Helaas is dit kennelijk alweer voorbij, want hij doet namelijk mee aan het programma Lang Leve De Liefde! Twee mensen worden samen 24 uur lang in een huis gestopt om elkaar zo beter te leren kennen. Als ze het leuk hebben samen, kunnen ze deze tijd ook nog verlengen. En dat levert ongemakkelijke beelden op, waar wij alleen maar van smullen! 

‘Ik ben een bekende Nederlander’

Afgelopen week was Joey dus te zien in het programma. Alleen werd het nogal ongemakkelijk toen zijn date hem niet herkende. ”Ik merk wel een beetje dat jij me niet herkent,” begon hij. Maar Merel, zijn date, herkende hem inderdaad niet. ”Nee, dat maakt verder niet uit. Maar ik heb twee jaar geleden met De Bachelorette meegedaan, en dat heb ik ook gewonnen. Dus ja, ik ben soort van een bekende Nederlander,” vertelde hij.

Gelukkig kon Merel er wel om lachen. Al zijn de kijkers van het programma het er niet helemaal mee eens. ”Bekende Nederlander! Ergens gaat er iets mis in zijn hoofd,” reageert een kijker. Een andere fan van het programma vraagt zich af: ”Wat moet zo’n gast in dit programma?”. En ook iemand reageert met: ”Ben je bekend, als je moet vertellen dat je bekend bent…? #askingforafriend”.

Bekijk de nogal ongemakkelijke video hieronder:

View post on Instagram
 

Bron: Fem-Fem

Must reads 👀