Oelala: dit is de nieuwe vriendin van Bachelorette-Joey

Films & Series door Alyssa

Cutie Joey kennen we natuurlijk allemaal van het amazing programma The Bachelorette. Tijdens deze show stal hij het hart van mega babe Gaby Blaaser. Dit liefdesvuurtje bleef niet lang branden, maar gelukkig vond Joey van Herle al snel zijn liefde in iemand anders. Hij heeft een nieuwe vriendin!

Dit is de nieuwe vriendin van Bachelorette-Joey van Herle 

Joey heeft dus al een tijdje een vriendinnetje. Oeh. Alleen heeft hij geen couple foto's met haar online staan, waarop zij goed te zien is. Tot nu dus. Yay. Op Instagram stories deelt Joey namelijk een schattige foto, waarop je hem, samen met zijn pretty bae Mirt kan zien. De foto met zijn knappe blonde vriendin kun je hier bekijken.

Vriendin Joey van Herle Gaby Blaaser look-a-like?

Een tijdje geleden verscheen er in het nieuws, dat Joey zijn nieuwe vriendinnetje Mirt wel erg op Gaby zou lijken. Oei. Dit maakte Joey ontzettend boos. ''Niemand wil vergeleken worden met de ex van je nieuwe liefde''. Hij vond deze berichten vooral niet nodig. Zijn nieuwe lover heeft blond haar en dat is voor hem dan ook het enige waarin ze op elkaar lijken. Of zijn Mirt op Gaby lijkt? Dat kan je nu dus zelf bekijken ;). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey Vanherle (@joey.vanherle) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joey Vanherle (@joey.vanherle) op