Lifestyle

Heb je last van fomo met mooi weer? Zo kom je er vanaf!

fomo-mooi-weer

Het is weer mega warm en jij ligt met een ventilator op je gericht Netflix te kijken. Heerlijk zou je denken, maar toch hebben we allemaal een soort fomo dat je niet op het strand ligt of op een terrasje zit met je vriendinnen en dan helpt social media ook niet mee… Herken jij dat nou ook? Lees snel verder, want zo kom je van je fomo af als het mooi weer is!

Zo kom je van je fomo af als het mooi weer is

We get it, zodra de zon schijnt wil je het liefste de hele dag op het strand liggen met een koud glas wijn in je hand en je hele Instagram vol gooien met leuke kiekjes van je vriendinnen… Maar soms heb je gewoon geen plannen en lig je de hele middag Netflix te kijken met een ventilator op je gericht. Heerlijk zou je denken, maar toch heb je constant het idee dat je iets mist nu eindelijk de zon schijnt…. Herkenbaar? Je bent niet de enige, want we hebben allemaal wel een beetje de druk dat we ook gewoon iets hadden moeten plannen met onze vriendinnen en die druk wordt alleen maar groter door al die fantastische Instagram Stories…  Pffff!

Je bent niet de enige die binnen blijft

Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent die de hele dag binnen zit, want in andere landen, zoals Griekenland, Italië of Spanje vinden ze het ook heel normaal om tijdens de warmste middaguren lekker binnen te blijven bij de airco. Neem een douche, check je chill outfit aan en ga echt even zitten voor je fave serie met een ijsje. En niet meer schuldig voelen hè!

Doordat je binnen blijft houd je veel geld over

Er zitten ook veel voordelen aan lekker thuis blijven en niet iedere dag naar het strand gaan. Zo bespaar je namelijk ontzettend veel geld, want die salades, frietjes, wijntjes en speciale biertjes kosten namelijk best veel geld en dat houd jij gewoon lekker in je zak voor je vakantie naar het buitenland, right?

Zo leuk heeft iedereen het blijkbaar niet op Insta

Last but not least, is een reality check ook wel even fijn, want op Instagram lijk het alsof iedereen de tijd van hun leven heeft op het strand. Maar hebben ze dat eigenlijk echt wel als ze continue blijven posten op Instagram? Want als je het naar je zin hebt heb je toch helemaal geen tijd om Instagram de hele dag vol te spammen… Daar blijft het niet bij, daarnaast hebben ze waarschijnlijk ook over al zand waar je het niet wil hebben en zijn ze probably goed verbrand na een dag bakken op het strand… Die ellende is jou in ieder geval bespaard gebleven!

Beeld: pinterest

Must reads 👀