Films & Series

OMG! Love Island krijgt nu ook een versie met veertig- en vijftigplussers

Love Island

Love Island is één van onze favoriete programma’s. We kunnen ieder seizoen weer genieten van de knappe singles die op zoek gaan naar ware liefde. Maar nu zijn de makers van het programma bezig met een andere versie, namelijk met veertig- en vijftigplussers. 

Love Island krijg binnenkort seizoen met veertig- en vijftigplussers

De makers van het programma geven aan dat ze ook graag een seizoen willen met iets meer diepgang. Wij zijn héél benieuwd!

Love Island

Normaal gesproken is Love Island een reality programma waarin twintigers op zoek gaan naar de ware liefde. Koppels worden gevormd en de minst favoriete koppels kunnen weggestemd worden. Het programma zit ieder seizoen weer bomvol liefde en drama. Het programma is de afgelopen jaren zeer populair geworden, maar toch willen de makers van het programma op zoek naar verbetering. Dat is dan ook de reden dat er nu een versie komt met veertig- en vijftigplussers.

Your Mum, My Dad

De nieuwe versie van het populaire programma gaat waarschijnlijk ”Your Mum, My Dad” heten. Een aantal alleenstaande ouders zullen op zoek gaan naar ware liefde. De kinderen krijgen achter de schermen de touwtjes in handen. Zij mogen namelijk bepalen wie er aan hun ouders gekoppeld wordt. Spannend!

De makers van Love Island willen graag een meer realistische versie van het programma maken. Niet iedereen hoeft een afgetraind en zongebruind lichaam te hebben, veertig- en vijftigplussers zouden daar volgens een bron perfect voor zijn. ”De tijden veranderen en de huidige generatie van veertig- en vijftigplussers geven nog steeds om hoe ze eruit zien, zijn fit en gezond, goedgekleed en klaar om écht liefde te vinden”, laten ze weten.

Lees ook
OMG! Dit is de opmerkelijke fetisj van Love Island’s Jotti

Tweede kans op liefde

Volgens een bron krijgen de mensen die meedoen aan het programma een tweede kans op ware liefde. ”Deze show geeft mensen een tweede kans op de liefde terwijl ze zich nog op hun best voelen.” Ook geven ze aan dat ze verwachten dat volwassen deelnemers precies weten wat ze willen, en daardoor ook avontuurlijker zijn. Dit zou voor een leuker seizoen moeten zorgen, én een grotere slagingskans. Waarschijnlijk zal deze serie eind volgend jaar te zien zijn!

Beeld: Love Island

Must reads 👀