Food

Trommel je vriendinnen op! Deze Flügel gin-tonic moeten jullie écht proberen

Altijd maar aan de wijn met de meiden, op een begeven moment begint dat wel te vervelen en zijn jullie toe aan iets nieuws. Herken jij dat nou ook? Maak je dan vooral niet druk, deze Flügel gin-tonic is namelijk perfect voor de volgende meidenavond in het zonnetje en kun je binnen no time op tafel zetten!

Deze Flügel gin-tonic moeten jullie echt proberen

Nu de zon schijnt kunnen de lange meidenavondjes in de tuin of op het balkon eindelijk weer doorgaan. Dekentje en een heater erbij en jullie kunnen zo de hele avond kletsen over mannen, vakanties of die vervelende baas. Bij al die roddels en verhalen hoort natuurlijk wel een lekker drankje en om nou weer aan de wijn te gaan is ook zo standaard. Kies daarom voor jullie volgende meidenavondje voor de Flügel gin-tonic, want naast dat dit drankje jullie nieuwe zomer verslaving zal worden hoef je geen keukenprinses te zijn om deze cocktail te. kunnen maken. Dat klinkt ideaal, right?

Wat heb je nodig voor één cocktail?

  • Één flesje Flügel
  • 100 tot 200 ml tonic
  • 50 ml gin
  • 1 handje rood fruit
  • IJsblokjes

Lees ook
Zó maak je deze heerlijke frozen rosé (aka frosé) voor tijdens de warme zomerdagen

Zo maak je de cocktail?

Als je eenmaal alle ingrediënten in huis hebt gehaald is het maken van de cocktail nog een eitje. Zo is het de bedoeling dat je het cocktail glas eerst vult met ijsblokjes en rood fruit. Voeg daarna gin, Flügel en tonic toe en dan hoef je alleen nog even te roeren en klaar is kees!

Mocht je de cocktail nou nog tropischer willen maken dan kun je natuurlijk ook altijd een stukje watermeloen aan de rand van het glas hangen en hier een parapluutje in prikken. Dan zijn jouw vriendinnen waarschijnlijk helemaal ondersteboven.

Beeld: pinterest