Lifestyle

Cute! Deze shotglaasjes laten je hart sneller kloppen

hartjes shotglazen

Shotjes. De ene trekt er binnen 1 seconde een vies gezicht van en slaat een tweede shotje liever over. Voor de ander is een volle shot de bron van een avond vol vreugde en genot. Of je ze nu lekker vindt of niet, laat je niet te snel verleiden door deze schattige, fancy shotglazen! Dit shotje neem je namelijk van harte.

Het leven is een feestje!

… maar je moet de slingers natuurlijk wel zelf ophangen. Voor sommigen is het elk weekend weer tijd om te dansen, te lachen en te genieten. Wij geloven dat het bij jou allemaal draait om gezelligheid en plezier, en wij weten dat je daar geen genoeg van kunt krijgen; jij bent niet vies van een feestje. Of je nu de dansvloer op stormt met je beste dansmoves of geniet van leuke gesprekken met vriendinnen, er is altijd iets speciaals aan een feestje dat bruist van het leven. De energie is aanstekelijk en de sfeer is gevuld met lachende gezichten en good vibes.

Iets wat – voor de wat oudere meiden – vaak komt kijken bij dit soort gezelligheid en feestelijke gebeurtenissen, is alcohol. En er is natuurlijk voor elk wat wils! De één begint de avond standaard met een gekoeld biertje, de ander drinkt het liefst de hele avond witte wijn, de luxe poezen genieten van hun tropische cocktail en de echte feestbeesten, tja – ‘shotjeeee!Laten we het er maar op houden dat elk shotje van de feestelijke avond zijn eigen mooie verhaal heeft. De vraag is echter of je dat verhaal de ochtend erna nog kan herinneren. Toegegeven, shotjes zijn altijd leuk, maar vaak niet heel schattig en charmant. Maar, wanneer je ze serveert in deze lieve shotglaasjes, zijn ze dat zeker wel!

Drunk in love

Valentijnsdag is misschien wel al een maandje geleden, maar we krijgen nooit genoeg van items in de vorm van een hartje. Of het nu over hartvormige make-up producten of sieraden met hartjes gaat; de kans dat wij het helemaal geweldig vinden, is ontzettend groot. En we hebben weer wat nieuws gevonden op TikTok waar wij – en jullie sowieso ook – helemaal obsessed mee zijn: roze hartvormige shotglaasjes.

View post on TikTok

Ben jij classy, maar ook stiekem een party animal? Dan zijn deze hartvormige roze getinte shotglaasje helemaal perfect voor jou. De shotglaasjes sluiten mooi aan bij de coquette aesthetic.  In deze romantische trend staan vrouwelijkheid, lieflijk, roze en andere zachte kleuren centraal. Met een mooie strik in je haar en Lana Del Rey spelend op de achtergrond, nemen jullie het meest fancy shotje wat er is coquette girls.

Drink jij op een gezellige liever een fancy cocktail? Lees dan snel dit volgende artikel, want deze zomer drinken we massaal uit deze cocktailglazen.

Beeld: pinterest