Lifestyle

Cheers! Deze zomer drinken we massaal uit deze cocktailglazen van Lidl

Cocktails

Wie is er nu niet dol op verfrissende drankjes in de lente en zomer? Of je nu ontspant met een zelfgemaakte limonade of een verfrissende Aperol Spritz, het juiste glas kan de ervaring nog meer verbeteren, toch? Wij hebben geweldig nieuws! Bij Lidl kun je nu de meest prachtige kristallen glazen bemachtigen, en ze zijn helemaal hot op TikTok. Het is tijd om je drankjes met stijl te serveren!

De finishing touch

Kristallen glazen zijn onmisbaar voor elk feestje of borrel. Ze stralen in het licht en geven je drankjes meteen een vleugje glamour. Echt, wie kan er nu weerstaan aan wat extra glitter op tafel? Maar het allerbeste is het gevoel dat je krijgt wanneer je zo’n prachtig glas vasthoudt. Het voelt gewoon zo luxe! Wie wil er nu niet een vleugje luxe toevoegen aan haar feestje? Deze glazen zijn perfect voor het serveren van heerlijke cocktails, of voor degenen die van sterke drank houden, een goede rum of een romige Baileys.

Tafeldekken

Ben jij ook iemand die er graag wat extra moeite insteekt om de tafel mooi te dekken? Nou, dan begrijp je vast hoe belangrijk het servies is! Of het nu is voor je eigen huisfeestjes, een speciaal 21-diner, of gewoon om het leven een beetje op te fleuren; met de vrolijke, kleurrijke stukken ziet je tafel er meteen feestelijk uit, zelfs voordat er een hapje of drankje op ligt. Maar weet je wat dan nog ontbreekt? Prachtige glazen! Kristallen glazen voegen net die extra dosis luxe toe die elke tafel nodig heeft.

Bij de Lidl

En die prachtige glazen? Die vind je bij Lidl. We zijn echt verbaasd over hoe snel die kristallen glazen van Lidl de deur uitvliegen! Maar liefst 96% van de kopers is er helemaal weg van, en eerlijk gezegd begrijpen we helemaal waarom. Deze glazen zijn super en de kwaliteit is top. En het beste van alles is dat ze niet duur zijn! Je kunt ze nu zelfs scoren voor de helft van de originele prijs, dus met 50% korting scoor je ze voor 5 euro! Ren naar de winkel, anders zijn ze zo uitverkocht!

Kristallen wiskey glazen

ERNESTO

4,99

Shop nu

Beeld: Pinterest