Real life

Girls Issues #2: “Hoe weet je zeker dat je op een bepaald geslacht valt?”

girls-issues-2

Heb jij ruzie met je vriendinnen? Boytrouble? Of een super gênante seksvraag? Say no more. Vertel jouw situatie aan Girlscene en wij helpen jou met al je girls issues. 

Girls Issues: “Hoe weet je zeker dat je op een bepaald geslacht valt?”

Linde (21) vraagt zich af wanneer je zeker weet op welk geslacht je valt.

Hi Girlscene,

Ik zit ergens mee en ik weet niet wat ik er mee moet. Al een hele tijd zit ik te worstelen of ik nou op jongens of meiden val, of allebei. De laatste tijd voel ik mij aangetrokken tot jongens, maar vaak niet op seksueel gebied. Aan de andere kant voel ik mij ook steeds vaker aangetrokken tot meiden en dan wel op seksueel gebied. Wanneer weet je zeker dat je hetero, lesbisch of bi bent? Je hoort wel eens dat meiden met elkaar experimenteren, maar ik kom uit een erg christelijk dorp. In mijn omgeving is dat dus niet zo normaal. Hebben jullie advies?

Groetjes,
Linde

Lees ook
Girls Issues #1: “Hoe vraag je aan iemand of degene wil zoenen?”

Lieve Linde,

Wat vervelend dat je hier zo mee worstelt! Dit klinkt zuur, maar het zou goed kunnen dat je nooit helemaal gaat weten in welk ‘hokje’ jij past. Er zijn meiden die zeker wisten dat ze lesbisch waren, maar nu toch weer twijfelen. Je hebt ook super veel meiden die biseksueel zijn en toch twijfelen of ze toch niet lesbisch of hetero zijn. Je bent in ieder geval niet de enige die hiermee struggled!

Aan de andere kant, waarom wil je jezelf zo graag een label geven? Als je verliefd wordt op iemand dat is dat helemaal goed! Of dat nou een jongen of een meid is of iemand die genderneutraal is. Uiteindelijk gaat het er om dat jij gelukkig bent en het maakt niet uit met wie.

Wil jij graag experimenteren met meiden? Dan zijn er een paar opties die je kan proberen. Als eerste kan je opzoek gaan naar iemand in jouw omgeving die met dezelfde gevoelens worstelt. Zo kunnen jullie het met elkaar uitzoeken. Ten tweede kan je gay bars bezoeken. Hier komen veel lesbische en biseksuele meiden naartoe en zo kan je flirten met andere meiden. Als laatste kan je proberen contact te leggen via Tinder. Veel meiden gebruiken dit platform om nieuwe contacten te leggen en te experimenteren. Maar date wel altijd veilig! Wil jij tips voor veilige tinderdates? Klik dan hier!

Veel succes en plezier met het uitzoeken!

Veel liefs,
Girlscene

————————————————

De naam Linde is gefingeerd. 

Zit jij ook met een brandende vraag? Heb je tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen en stuur je ‘Girls Issue’ in. Mail naar info@girlscene.nl.

Beeld: pinterest