Celebs

What?! Zijn Leonardo DiCaprio en Gigi Hadid aan het daten?

gigi-hadid-leonardo-dicaprio

Leonardo DiCaprio heeft niet stil gezeten als we de nieuwe geruchten over zijn liefdesleven moeten geloven. Nog niet zo lang geleden kwam het nieuws naar buiten dat Leonardo en zijn 25-jarige vriendin Camila Morrone een eind hadden gemaakt aan hun 4 jaar durende relatie. Leonardo Dicaprio is volgens geruchten nu aan het daten met topmodel Gigi Hadid. OMG!

Gigi Hadid mogelijk nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio

Leo laat er geen gras over groeien!

Geruchten

In 2021 kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Gigi Hadid en voormalig One Direction-lid Zayn Malik uit elkaar gingen. De public break-up kreeg veel media aandacht wat de gemoedstoestand tussen de twee niet bevorderde. Inmiddels heeft Gigi die periode achter zich gelaten en is ze daar wel overheen. Maar nu dat DiCaprio single is en er af en toe over de twee gepraat wordt, zijn ze beide weer hot topic!

Aangetrokken

Beiden hebben nog niet gereageerd op de roddels, dus de situatie tussen de twee is niet zeker. Toch heeft Touch Weekly van een bron gehoord dat de twee zich wel tot elkaar aangetrokken voelen. “Ze kennen elkaar al een aantal jaren. Ze voelen zich super erg tot elkaar aangetrokken. Zij is precies zijn type. Beeldschoon, sexy, maar bescheiden en met een one-of-the-guys attitude“, vertelt de bron.

Lees ook:
What?! Leonardo DiCaprio heeft (alweer) een véél jongere vriendin

“Heen en weer geflirt”

We begrijpen dat heel Hollywood op z’n kop staat door dit mogelijke nieuwe koppel, maar laten we niet de zaken vooruitlopen. Er zijn namelijk ook verschillende bronnen die het niet eens zijn met de geruchten. Volgens een andere bron stelt de connectie tussen hen dus helemaal niks voor en wordt er alleen een beetje “heen en weer geflirt”.

De bron van US Weekly claimt zelfs dat Gigi totáál geen interesse heeft in Leo. “Ze toont geen interesse en heeft haar zinnen niet op hem gezet. Ze zijn vrienden, maar ze wil niets romantisch met hem op dit moment”, aldus de bron. Dit gerucht blijft een groot vraagteken voor iedereen, hopelijk reageert het duo binnenkort en dan weten we meer!

Beeld: Instagram @gigihadid

Must reads 👀