Food

Frituutliefhebbers opgelet! Binnenkort zijn er geen frikandellen meer

Geen frikandellen

Heb jij ieder weekend na het uitgaan ook altijd zo’n zin in een vette hap en dan vooral in frikandellen? Dan hebben wij heel slecht nieuws voor je, want binnenkort zijn er misschien geen frikandellen meer te krijgen… Oh no!

Binnenkort zijn er geen frikandellen meer

De laatste tijd hebben veel cafetaria’s gemerkt dat er weinig frikandellen beschikbaar zijn en daarom kunnen zij hier ook veel minder van bestellen bij de groothandel, maar hoe komt dat tekort nou eigenlijk? Het blijkt dat het wel lukt om alle frikandellen te maken, maar dat er door een gebrek aan arbeidskrachten een aansluitingsprobleem is naar de cafetaria’s toe. Dat betekent dus gewoon dat ze er nog wel zijn, maar dat het niet lukt om ze op de juiste plek te krijgen. Hoe lang deze frikandellen crisis nog gaat duren is helaas nog niet bekend, dus dat betekent dat we voortaan maar weer zelf moeten gaan frituren als het om frikandellen gaat, right? Wij zeggen snack party na het uitgaan bij iemand thuis!

Lees ook: 
OMG! Er bestaat nu een roze airfryer en die wil je in je keuken hebben staan

Voortaan maar alles met kaas eten

Nu er even wat minder frikandellen zijn, moeten we maar over naar een andere trend hebben. En dat is alles eten met gesmolten kaas er overheen. Bij het restaurant Smelt in Amsterdam kan deze en is te vinden in één van de negen straatjes. Bij Smelt kun je zelf de kaas kiezen en dit wordt geleverd door De Kaaskamer wat een hele bekende horecagelegenheid is in Amsterdam en kun je de kaas in allemaal lekkere kleine hapje dopen. Maar mocht je er tijdens lunchtijd zijn is het ook nog eens mogelijk om een kaasfondue tosti te kiezen en dat klinkt natuurlijk fantastisch. In plaats van naar de snackbar gaan moet je dit dus ook echt een keer proberen! 😉

View post on Instagram
 

 

Beeld: Pinterest