Food

Bij dit restaurant in Amsterdam eet je alles met gesmolten kaas

restaurant-gesmolten-kaas

Kaasliefhebbers opgelet! Wij hebben het perfecte restaurant voor jou gevonden in Amsterdam. Dusss, pak je pen en papier er maar bij want dit adres moet je opschrijven. Het restaurant is nog maar onlangs geopend en nu al razend populair. Bij dit restaurant eet je namelijk alles met gesmolten kaas. Wij snappen wel waarom het zo populair is!

Restaurant in Amsterdam

Alles eten met wat gesmolten kaas er overheen klinkt als een droom, maar het is echt waar. Bij het restaurant Smelt in Amsterdam wordt dit namelijk werkelijkheid. Het restaurant is nog vrij nieuw en te vinden in één van de negen straatjes. De horecagelegenheden De Kaaskamer en café De Dopper besloten samen te werken en zijn tot dit heerlijke concept gekomen.

Gesmolten kaas

Heb je altijd al eens kaasfondue willen proberen, maar lust je niet elke soort kaas? Bij Smelt kies je zelf de kaas, dus dat is geen enkel probleem. De kaas wordt geleverd door eerder genoemde specialist De Kaaskamer, een bekende horecagelegenheid in Amsterdam. Het assortiment is heel breed en er is voor het brede scala aan kaasliefhebbers voor ieder wat wils. De producten die je in de kaas kunt dopen, worden vers geleverd door andere specialisten uit Amsterdam.

Lees ook:
Altijd handig om te weten! Dit is wanneer je fruit pas écht rijp is

Kleine hap

Bij kaasfondue denken we vaak aan dineren of aan uitgebreid borrelen, maar het restaurant bewijst dat dit niet hoeft. Voor de kleine trek kan je ook terecht bij het restaurant Smelt. In de middag kan je er namelijk ook lunchen en kiezen voor een lekkere kaasfondue-tosti. Dusss… Wie zien we binnenkort daar?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest