Food

OMG! Er bestaat nu een roze airfryer en die wil je in je keuken hebben staan

Op de Girlscene redactie zijn we gek op de kleur roze. Ook fan van deze heerlijke kleur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat nu ook een roze airfryer! En ja, dat is inderdaad the best thing ever om in je keuken te hebben.

Déze roze airfryer wil je in je hebben

Een echte eyecatcher in je keuken!

De frituurpan is verleden tijd

Waar we vroeger snacks in de frituurpan gooiden, hebben veel mensen de frituurpan inmiddels ingeruild voor de airfryer. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij doen zo’n beetje alles met die hete luchtoven op ons aanrecht. Frietjes bakken, die overigens een stuk gezonder zijn uit de airfryer, maar ook hele tosti’s gaan erin! En wist je trouwens dat je ook een ei (!) in de airfryer kan maken? WOW! We sprongen dus ook een gat in de lucht toen we online tegenkwamen dat er een airfryer in het roze bestaat. Must have! 

De tekst gaat verder onder de foto

roze airfryer

Lees ook
Deze koeltas mét speakers van de HEMA is perfect voor een zomermiddagje met de meiden

Verschillende varianten.

Ben jij ook zo gek op de kleur roze? Dan is deze airfryer natuurlijk hét item wat je wil hebben in je keuken. Je kunt de airfryer op deze website kopen, voor een schappelijk prijsje. Hij kost namelijk 69,00 euro en is verkrijgbaar in meerdere kleuren! Ben je niet zo’n fan van roze? Dan is de airfryer ook te koop in het wit, zwart en pastelgroen. Maar eh, de roze is natuurlijk de échte eyecatcher! 😉

Beeld: Create