Food

Deze roze airfryer wil je in je keuken hebben staan

roze-airfryer

Op de Girlscene redactie zijn we gek op de kleur roze. Ook fan van deze heerlijke kleur? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er bestaat nu ook een roze airfryer! En ja, dat is inderdaad the best thing ever om in je keuken te hebben.

De frituurpan is verleden tijd

Waar we vroeger snacks in de frituurpan gooiden, hebben veel mensen de frituurpan inmiddels ingeruild voor de airfryer. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij doen zo’n beetje alles met die hete luchtoven op ons aanrecht. Frietjes bakken, die overigens een stuk gezonder zijn uit de airfryer, maar ook hele tosti’s gaan erin! En wist je trouwens dat je ook een ei (!) in de airfryer kan maken? WOW! We sprongen dus ook een gat in de lucht toen we online tegenkwamen dat er een airfryer in het roze bestaat. Must have! 

De tekst gaat verder onder de foto’s

roze airfryer

Lees ook:
Dit is dus waarom sommige mensen écht geen koffie lusten

Verschillende varianten

Ben jij ook zo gek op de kleur roze? Dan is deze airfryer natuurlijk hét item wat je wil hebben in je keuken. Je kunt de airfryer op deze website kopen, voor een schappelijk prijsje. Hij kost namelijk € 69,00 en is verkrijgbaar in meerdere kleuren! Ben je niet zo’n fan van roze? Dan is de airfryer ook te koop in het wit, zwart en pastelgroen. Maar eh, de roze is natuurlijk de échte eyecatcher! 😉

Beeld: Create