News

EOTB-Imke Roose over zwanger worden: ‘Het is ingewikkelder’

imke-ex-on-the-beach-zwanger-worden

Imke Roose was absoluut een opvallende deelneemster van Ex On The Beach: Double Dutch! Haar persoonlijke leven staat altijd in de schijnwerpers, en als knappe realityster is ze gewend aan alle online aandacht. Te midden van alle speculaties en geruchten over haar liefdesleven, vragen haar fans zich nu af of er een kleintje op komst is. Maar Imke zelf deelt in een TikTok-video dat: "Het allemaal iets ingewikkelder is dan dat."

Imke Roose

Imke Roose van Ex On The Beach: Double Dutch gaan we niet snel vergeten. Met haar volle lippen en stoute blikken wist ze tijdens haar seizoen meerdere mannen het bed in te krijgen. Inmiddels heeft Imke haar wilde haren verloren en is ze helemaal gelukkig in de liefde met Jermaine. Op haar socials deelt ze regelmatig knappe kiekjes van haarzelf en haar lover en haar volgers begonnen zich af te vragen of er misschien een kleine Imke op komst is.

Persoonlijke video

En hoewel het leventje van Imke Roose er vlekkeloos uitziet online, is niet alles wat het lijkt. Op de vraag of ze zwanger is, reageert Imke in een video op haar TikTok-account. ‘Hi lieverd, je beseft het misschien niet, maar dit kan echt een pijnlijke veronderstelling / vraag zijn…’ begint Imke de video, waarin zij en Jermaine bij elkaar liggen. ‘Hoe graag ik ook ja zou zeggen, is het ingewikkelder dan dat’, luidt de caption. ‘Niet iedereen kan namelijk natuurlijk zwanger worden. Soms is het nog een taboe… Maar dat doorbreek ik graag. Het kan zowel aan de man als aan de vrouw liggen. Voor nu is het nee, nee, ik ben niet zwanger. Gewoon verdikt’, sluit de realityster de video af.

View post on TikTok

Lieve reacties

‘Het is jullie gegund! Jullie hebben volgens mij heel vel liefde om te geven ❤️’, schrijft een volger. ‘De vragen over zwangerschappen zou niet meer zo ‘normaal’ mogen zijn, kan inderdaad heel pijnlijk zijn! I know the feeling ❤️’ reageert iemand anders op de video van Imke. De steunbetuigingen gaan massaal door onder de persoonlijke video: ‘Knuffel lieve Imke! Sommige mensen staan er niet bij stil maar kan heel kwetsend zijn. Laat vooral de moed niet zakken, het is jullie wel van harte gegund ❤️‍🩹’.

Beeld: instagram @imke_roose