Celebs

What?! Imke Roose van Ex On The Beach Double Dutch is verloofd

Imke Roose van Ex On The Beach Double Dutch gaan we niet snel vergeten. Met haar volle lippen en stoute blikken wist ze tijdens het afgelopen seizoen meerdere mannen het bed in te krijgen. Toch lijkt Imke haar wilde haren verloren te hebben en maakt ze kort geleden bekend een relatie te hebben. En die gaat ineens wel héél snel naar het volgende level! Imke is namelijk verloofd.

ex on the beach double dutch

Imke van Ex On The Beach Double Dutch is verloofd?!

Imke was één van de meest besproken dames van Ex on the Beach Double Dutch van afgelopen jaar. Tijdens haar deelname dook ze vaak het bed in met Dusty, maar ook haar ex Keanu en vriendin Lesley hebben mogen genieten van de Belgische juffrouw. Dit werd haar niet in dank afgenomen en ze kreeg gigantisch veel haat over haar heen. Toch heeft ze er tot aan het eind in gezeten en is het avontuur met Dusty ook na Ex on the Beach Double Dutch niet opgehouden. Maar tegenwoordig doet Imke het rustig aan en is ze helemaal happy met haar kersverse vlam. Tenminste, dat dachten we…

Want rumour has it dat Jermaine en Imke gaan trouwen! Gisteravond hadden de twee lovers een date night en deze werd wel heel bijzonder afgesloten. Op haar Instagram Storie staat namelijk een video waar Jermaine een diamanten ring om de vinger van Imke doet, met de tekst: ‘Yes please’. Zou dit kerverse koppel nu al in het huwelijksbootje stappen?

Dat Imke haar wilde haren nog niet kwijt is geraakt, is dus wel zeker. En dat Imke niet graag rustig aan doet, is ook geen nieuws meer. Gelukkig heeft ze iemand gevonden die net zo hard van stapel loopt als zij. We hopen dat ze nog lang samen zullen blijven, en zijn benieuwd wie er op de gastenlijst komen te staan (waarschijnlijk geen Shani).

Bron: Instagram

Must reads 👀