News

Durf jij? Dit zijn de eisen waar een Temptation Island-verleider aan moet voldoen

temptation-island-eisen

Van spicy scenes tot zwemdiploma's, er zijn een aantal verrassende en hilarische voorwaarden waar je aan moet voldoen om een van de knappe verleiders te worden die Temptation Island zo interessant maken. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Eisen waar een Temptation Island-verleider aan moet voldoen

Temptation Island is onze grootste guilty pleasure, en wij kunnen dan ook uren voor de televisie hangen, kijkend naar dit spicy reality-programma. Elke keer wanneer we weer zo voor de buis hangen, komt er één gedachte bij ons naar boven – want wat is er nodig, om een van de gewilde vrijgezellen op Temptation Island te worden? Wij geven jullie hier een klein kijkje achter de schermen, door een aantal unieke en verrassende eisen te onthullen!

Temptation Island

Deze populaire realityshow volgt verschillende koppels die hun relatie door de ultieme test laten gaan – gescheiden een vakantie spenderen op een tropisch eiland, omringd door aantrekkelijke verleiders. Die verleiders zijn dan ook cruciaal voor het programma, en brengen de nodige drama. Maar wat zijn precies de eisen waar een verleider aan moet voldoen, om mee te mogen doen aan Temptation Island?

De Belgische ELLE heeft een aantal van die eisen weten te ontrafelen – en ze zijn nog gekker dan wij hadden gedacht! De vragenlijst die verleiders in spe moeten invullen om mee te doen aan dit programma is namelijk verre van alledaags, en brengt een aantal interessante inzichten boven water… Die misschien beter onder water konden blijven!

De vragenlijst voor potentiële verleiders

Volgens ELLE zijn er namelijk 12 vragen die deze potentiële verleiders sowieso moeten invullen, om te achter halen of ze een goede match zijn voor het bekende programma. De vragen zijn ontworpen om de persoonlijkheid van de kandidaten te achterhalen, maar ook om de fysieke capaciteiten van hen te peilen, en wij staan versteld bij de stoute vragen!

1. Wat wilde je als kind later worden?

Een schijnbaar onschuldige vraag, maar toch hebben bepaalde antwoorden een duidelijke voorkeur! Een voorbeeld van zo’n antwoord waar de producenten op hopen? Artiest of danseres – ze zoeken natuurlijk naar iemand die het niet erg vindt om in de schijnwerpers te staan.

2. Beschrijf een spicy filmscène

Waar zoeken ze in deze beschrijving naar? Woorden die de sfeer van verleiding creëren natuurlijk! Ze zoeken een zelfverzekerde verleider, dus ze willen in je antwoord duidelijk zien dat jij dat stoute en nonchalante wel in je hebt.

3. Heb je een ochtendhumeur?

Het programma bevat natuurlijk véél late feestjes, waardoor de producenten zoeken naar verleiders die in de ochtend nog steeds energiek zullen zijn, en voor genoeg spanning kunnen zorgen.

4. Welke invloed heeft alcohol op jou?

De ideale verleider is natuurlijk een beetje losjes en flirterig na wat alcohol.

5. Wat doe je, naast sporten, om jezelf te ontspannen?

Hier zoekt de productie natuurlijk naar antwoorden die aansluiten bij een echte party animal, zoals uitgaan, dansen, en daten!

6. Beschouw je jezelf gedurende spicy time als beginner of gevorderd?

Het liefst hebben ze een verleider die zelfverzekerd is in intieme situaties, en ook al aardig wat ervaring heeft met spicy activiteiten. Een verleider moet namelijk niet bang zijn om af te stappen op de deelnemers! Onzekerheid tussen de lakens kan het verleiden aardig in de weg lopen…

7. Kan spicy time op de eerste date voor jou?

Met deze vraag, willen ze er voornamelijk achter komen of je open staat voor intieme situaties op televisie. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van de show!

8. Heb je een stabiele persoonlijkheid?

En hierbij zoeken ze niet naar het antwoord ‘ja’! Ze willen natuurlijk wel wat drama in de show hebben. Mensen die heftig reageren en ietwat crazy kunnen zijn, zorgen voor spannendere televisie.

9. Fobieën?

Het programma omvat véél activiteiten in en rond het water – watervrees is dus een echte no-go!

10. Durf je je om te kleden voor de camera?

De producenten zijn natuurlijk het gelukkigst als je hier ‘ja’ op antwoordt! Een verleider moet namelijk comfortabel zijn met hun lichaam, en een omkleedpartij voor de camera draagt bij aan de intieme dynamiek van de show.

11. Wanneer hield je voor het laatst een toespraak?

Verleiders mogen natuurlijk niet cameraschuw zijn! Ze moeten goed in staat zijn om zichzelf te presenteren als een aantrekkelijke verleider.

12. Kan je goed zwemmen?

Cirkelt terug naar vraag nummer negen, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je plots verdrinkt. Zwemvaardigheid is daarom een praktische vereiste voor de verleiders!

Na deze bizarre en hilarische voorwaarden, gaan wij onze potentiële deelname toch even heroverwegen… De unieke mix van vragen en eisen tijdens de casting van de verleiders geeft ons in ieder geval duidelijk inzicht in wat het nu precies betekent om een van die knappe verleiders te zijn – zelfverzekerdheid, avontuurlijkheid en charisma zijn duidelijk allemaal een must!

Twijfel je of je jij en je partner het zouden volhouden op het eiland vol verleiding? Deze sterrenbeelden redden Temptation Island wel (en deze niet)!

Beeld: Temptation Island