Astrologie

Deze sterrenbeelden redden Temptation Island wel (en deze niet)

sterrenbeelden-temptation-island

Heel Nederland is verslaafd aan het kijken naar Temptation Island. Stelletjes die keer op keer mee doen om te kijken of hun liefde het kan overleven... Je hebt vaak makkelijk praten als je thuis zit op de bank met je partner. Want jullie zouden echt niet vreemdgaan tijdens de ultieme relatietest, toch? Maar wat als het er echt op aan komt? Blijven jullie dan trouw aan elkaar of gaan jullie vreemd? Lees het hier op basis van je horoscoop!

Deze sterrenbeelden overleven Temptation Island

Sterrenbeelden zijn allemaal echt heel verschillend. Qua uiterlijk, maar ook qua gedrag. Let maar eens goed op bij de mensen om je heen. De één is meer gehecht aan een relatie, terwijl de ander het liefst hier en daar een scharrel heeft. Natuurlijk zegt een sterrenbeeld niet alles, maar wel een hoop! Zo lees je hieronder hoe trouw jij bent in een relatie. Zouden jij en partner Temptation overleven?

Waterman

Een Waterman is trouw aan zijn of haar partner. Het woord vreemdgaan staat niet in hun woordenboek. Een Waterman zou zichzelf dan ook nooit kunnen vergeven als hij/zij toch een vergissing zou maken. Zelfs de knapste verleidster zien ze niet staan, want niemand is zo perfect als zijn of haar partner!

Stier

Bij Stieren staat loyaliteit voorop. Jouw partner hoeft zich zeker geen zorgen te maken als jullie met z’n tweeën op het eiland zitten. Ook is een Stier vastberaden, hij/zij heeft een doel voor ogen die moet worden waar gemaakt. Let wel op dat je niet te jaloers wordt op je partner aan de andere kant van het eiland!

Leeuw

Leeuwen zijn loyale dieren. Ook zijn ze trouw aan hun partner. De kans dat ze vreemd gaan met een ander is minimaal. Als Leeuw kijk je de hele dag naar je foto’s van je partner, je mist hem of haar zo!

Boogschutter

Een Boogschutter is altijd eerlijk tegen je. Jij, als Boogschutter, hebt constant jouw partner in gedachten. Gezelligheid kent geen tijd, maar flirten, dat hoeft van jou niet. You’ve got this!

Steenbok

Steenbokken kiezen hun partner voor het leven en er is echt niemand die daar tussen kan komen. In de ogen van een Steenbok is hun partner alles.

Vissen

Vissen kunnen heel sneaky overkomen. Hun gedrag is heel mysterieus en je kan makkelijk iemand overhalen. Je bent een kei in flirten en kan mensen makkelijk bespelen. Dit heeft uiteindelijk geen invloed op je relatie, maar het vertrouwen wordt er wel door geschaad.

Kreeft

Als je een kreeft goed leert kennen zijn het hele trouwe zorgzame personen. Maar ook kreeften weten precies hoe ze iemand moeten bespelen. Als je als Kreeft te ver gaat, kan je partner dit niet waarderen. Hou je zelf een beetje in bedwang, dan komt alles (uiteindelijk) goed.

Maagd

Maagden staan bekend om hun jaloersheid. Als ze al een klein beetje lucht krijgen van dat zijn of haar partner vreemd gaat is het voor een Maagd game on! Het begint binnen in jou al helemaal te borrelen. Maar natuurlijk is dit geen reden om zelf mee te gaan in het geflirt van de verleidsters. Houd de eer aan jezelf!

Ram

Rammen zijn heel impulsief. Het is dan ook nooit vast te stellen hoe ze reageren op een nog onbekende situatie. Mocht er spanning in de lucht hangen is de Ram er het eerste bij. En met een glaasje op is het helemaal feest. Hopelijk heb je achteraf geen spijt…

Tweelingen

Een Tweeling kan heel vals zijn. Ze zoeken het juiste moment uit bij een verleid(st)er en het is raak. Jij bent te nieuwsgierig. En zo’n sixpack moet je toch even aanraken!? Je relatie gaat naar de knoppen als je dit doet, maar je kan je niet inhouden.

Weegschaal

You are a real flirt! De ogen van de verleiders staan massaal gericht op jou. En jij bent niet vies van een beetje aandacht. Jij gaat vol mee in het verhaal en vergeet de wereld om je heen. Achteraf gezien misschien toch niet zo slim…

Schorpioen

Je houdt van een goed bedavontuurtje, that’s for sure! Zonder je partner weet je je geen raad meer. En dan ook nog al die verleiders in de villa… Het zit je ook allemaal niet mee. Plus; je bent vet jaloers. Deze twee weken zonder je partner ga jij echt niet uithouden!

Beeld: videoland