Films & Series

Zien: Eerste Hulp Bij Kerst staat nu op Videoland

eerste-hulp-bij-kerst

Het was even geduld hebben, maar eindelijk is het zover: een splinternieuwe kerstfilm staat nu op Videoland. Sinds gisteren kun je genieten van Eerste Hulp Bij Kerst op deze streamingdienst. Dus trommel iedereen op en maak je klaar voor een knusse filmavond, want deze mag je niet missen.

Eerste Hulp Bij Kerst

De langverwachte tijd is eindelijk aangebroken! Als je het nog niet hebt gezien, kun je nu genieten van de gloednieuwe Nederlandse kerstfilm, Eerste Hulp Bij Kerst, die sinds gisteren beschikbaar is op Videoland. Deze film belooft de perfecte sfeer te creëren voor een gezellige familieavond. Bovendien kun je je verheugen op het zien van bekende Nederlanders die hun opwachting maken in deze feelgoodfilm.

Waar gaat deze ultieme Kerstfilm dan over, vraag je je waarschijnlijk af? Dat zullen wij je vertellen! Terwijl de meeste mensen zich opmaken voor een gezellige kerstavond, is er een groep toegewijde werkers die hun avond op een iets andere manier doorbrengt. Terwijl jij geniet van feestelijke diners en cadeautjes onder de boom, staan zij paraat in het ziekenhuis. Maar eerlijk is eerlijk, ze doen dit niet alleen uit medeleven. Nee, nee, deze heldhaftige hulpverleners hebben zo hun eigen redenen om te werken tijdens de feestdagen. Misschien willen ze pijnlijke vrijgezellengesprekken of vervelende grappen vermijden. Of misschien hebben ze gewoon behoefte aan wat afleiding van de hectiek van de feestdagen. Al deze herkenbare situaties komen samen in Eerste Hulp Bij Kerst!

Bekende acteurs

Enne natuurlijk, het verhaal op zich is al ontzettend leuk om te zien. Maar in deze splinternieuwe film schitteren ook een heleboel bekende Nederlanders. Denk aan namen als Tim Haars, Peter Paul Muller, Soy Kroon en Splinter Chabot, om er slechts een paar te noemen. Met deze cast belooft de feelgoodfilm absoluut de moeite van het wachten waard te zijn. En dat mag ook wel, aangezien we al een hele tijd geleden wisten dat deze film tijdens de kerstdagen zou verschijnen. Nu is eindelijk het moment daar, en kunnen we ons verheugen op het genieten van Eerste Hulp Bij Kerst.

Laten we nu even eerlijk zijn, hoe kan je beter in de kerstsfeer komen dan met een typische Nederlandse kerstfilm? Deze film belooft ons een hilarische en leuke avond met veel drama en komedie. Dus pak je favoriete kerstdrankje erbij en geniet van de nieuwe film die nu op Videoland staat: Eerste Hulp Bij Kerst.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland