Films & Series

Videoland komt met kerstfilm vol bekende Nederlandse acteurs

eerste-hulp-bij-kerst

De pepernoten liggen nu al in de winkel en zo komt Videoland nu dus ook al met een nieuwe kerstfilm vol bekende Nederlandse acteurs. En die belooft veel goeds!

Videoland komt met kerstserie

De winter is nog niet eens begonnen, maar dat is zeker geen excuus om niet alvast kerstfilms en series te kijken. De pepernoten liggen tenslotte ook alweer een tijdje in de winkel, dus wij zien geen reden om niet lekker op de bank te kruipen onder een dekentje met een Pumpkin Spice Latte en deze nieuwe kerstfilm van Videoland te kijken. De trailer is zojuist gedeeld door de streamingdienst en wij zijn enthousiast!

Eerste Hulp Bij Kerst

Deze nieuwe kerstfilm heet ‘Eerste Hulp Bij Kerst’. De serie gaat over vier mensen die allemaal verschillende problemen hebben op kerstavond en daar gaan ze allemaal op hun eigen manier mee om. Ook proberen ze kerstavond te ontwijken door bijvoorbeeld te moeten werken als avonddienst bij het ziekenhuis. Ze kunnen allemaal niet weg uit het ziekenhuis vanwege een sneeuwstorm. Uiteindelijk komen de er alle vier achter dat ze andere mensen moeten lief hebben, maar om dat te kunnen doen moeten ze eerst van henzelf houden.

In deze Eerste Hulp Bij Kerst-film zijn veel bekende Nederlandse acteurs te vinden. Soy Kroon, Tim Haars, Peter Paul Muller en Splinter Chabot, om er maar een paar op te noemen. Het is dus wel een erg veelbelovende film met al deze BN’ers erin. We moeten wel nog even geduld hebben, want deze film is vanaf 6 december te zien bij Videoland. Mocht je nu toch al een kerstfilm willen kijken? Dan staan er gelukkig al een heleboel online.

Watch on YouTube

Beeld: videoland