Celebs

Dit is de Lourdes Maria Ciccone Leon – de dochter van Madonna

madonna-dochter

Madonna is natuurlijk een fantastische zangeres en daardoor kan het ook niet anders dat zij iconische nakomelingen heeft gekregen. Een van haar iconische nakomelingen is dan ook haar knappe dochter Lourdes Leon, die zelf ook gek is op zingen! 

Dit is de knappe dochter van Madonna

Madonna en de Cubaanse personal trainer Carlos Leon kregen in 1995 een dochter genaamd Lourdes Maria Ciccone Leon.

Lourdes Maria Ciccone Leon

Tijdens haar jeugd heeft Lourdes in Londen en New York gewoond en ging zij naar de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts. Dit zal je waarschijnlijk bekend voorkomen, want niemand minder dan Timothée Chalamet ging namelijk ook naar deze school, maar hier blijft het niet bij de twee hadden namelijk ook twee jaar lang een relatie in die tijd. Echte High School Musical vibes, right?

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook: 
In dit peperdure pand woont de dochter van Linda de Mol

Uit de spotlights

Madonna staat natuurlijk altijd in de spotlight, maar haar dochter Lourdes houdt daar niet zo van. Vorig jaar vertelde Lourdes dan ook in een interview dat mensen al sinds zij heel klein is een mening over haar hebben en dat de privacy die zij had er voor gezorgd heeft dat zij ze allemaal op een rijtje kon houden. Daarnaast wordt ook niet alles door haar moeder gefinancierd, want Lourdes betaalde namelijk al haar eigen schoolgeld en studentenhuis. Hierover vertelt ze: “Je krijgt niet zomaar iets in mijn familie. Ik denk dat mijn moeder andere kinderen van beroemde mensen zag en dacht: ‘Zo gaan mijn kinderen dus niet worden’. Ik denk ook dat als je ouders dingen voor je betalen, je ze altijd iets verschuldigd blijft.” En dat vinden wij echt super mooi van Madonna!

Het leven van Lourdes

Genoeg over het verleden van Lourdes, want ze zijn natuurlijk reuze benieuwd wat de dochter van Madonna op dit moment aan het doen is. Nou dat is niets minder dan zingen en toevallig heeft zij deze week ook nog het nummer Lock&Key uitgebracht en wij vinden haar stem dan ook echt prachtig. Luister het nummer hieronder, want je kan wel zien dat het een dochter van Madonna is! 😉

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @madonna