Celebs

In dit peperdure pand woont de dochter van Linda de Mol

huis-dochter-linda-de-mol

Wij kennen allemaal presentatrice en actrice Linda de Mol wel. Maar wisten jullie dat zij ook twee kinderen heeft? Dat zijn Julian en Noa. Als je een kind bent van Linda de Mol kan je er wel vanuit gaan dat je voor je leven lang gebakken zit.

In dit huis woont Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol

Noa van 22 is zelfs al het huis uit! Zij heeft een prachtig appartement in Amsterdam waar jij maar al te graag een kijkje wil nemen…

Appartement in Amsterdam

Noa en Julian zijn iets minder bekend dan hun moeder. Maar zo moeder zo dochter, ze lijken namelijk als twee druppels water op elkaar! Haar dochter werkt namelijk ook in de televisiewereld alleen dan achter de schermen. Noa werkt op de redactie van Veronica Inside. Ze is heel druk bezig, want naast haar werk studeert ze ook. Ook heeft ze dus een passie voor voetbal. Ze werkt dan ook als verslaggever op het voetbalveld. Noa focust zich dus volledig op haar toekomst en dat blijkt maar weer. Ze woont nu in een jaloersmakend appartement in Amsterdam. En wij nemen een kijkje bij haar binnen.

Lees ook
Zien! Noa Vahle (dochter van Linda de Mol) deelt voor het eerst foto’s van haar vriendje op Instagram

Even binnenkijken…

We beloven je; het is een pracht pand. Ze zit middenin het centrum van Amsterdam, en tevens dichtbij de Jordaan. Het is een redelijk groot appartement van wel 143 vierkante meter. Ook heeft het gebouw maar liefst 3 slaapkamers. Natuurlijk heeft ze daarbij ook nog een woonkamer en een hele luxe badkamer. Daarnaast heeft dit mooie huis van Noa een balkonnetje die uitkijkt over de stad. We like!

Het interieur is ook prachtig. Het ziet er heel modern uit met hoge witte muren. Alles is volledig afgewerkt tot de badkamer aan toe. Daar heeft ze zelfs haar eigen ligbad en een aparte douche. Maar, elk voordeel heeft z’n nadeel. Je hebt misschien wel een mooi interieur, maar Noa heeft er wel wat voor moeten neerleggen. Ze heeft €875.000 neergelegd voor dit pand. Wel is Linda de Mol voor de helft eignaar van het pand. Ze hebben het dan ook samen gekocht. Wow!

Voor nog meer informatie kan je altijd even een kijkje nemen op BekendeBuren.nl

Bron: Man ManBeeld: Instagram @noavahle