Love

Daten in de herfst? Deze dingen kun je met je lover doen in het najaar

dates-herfst

Nu de blaadjes van de bomen langzaam oranje beginnen te worden en het de hele dag regent, lig je het liefste de hele dag met je lover op de bank films te kijken. Maar ook in de herfst zijn er veel leuke dates die je samen kunt gaan doen! Wij vertellen je welke dit zijn.

Dit zijn de allerleukste dates voor tijdens de herfst

Samen bakken, een lange boswandeling maken of heerlijk tegen elkaar aankruipen met een kop warme chocolademelk. De herfst is begonnen en dat betekent dat je weer allemaal cosy dates voor jou en je lover kunt organiseren!

1. Lange wandeling door het bos

Boswandelingen tijdens de herfst zijn eigenlijk altijd wel de leukste dates. De geur van het bos, de blaadjes die oranje kleuren en eindeloos kunnen kletsen. Kortom magisch! Mocht je de date nog leuker willen maken, kun je thee en koekjes meenemen die jullie tijdens een pauze lekker kunnen nuttigen. Wedden dat het in de smaak valt bij jouw lover. 😉

2. Bak een appeltaart

Een appeltaart maken spreekt natuurlijk voor zich, want naast dat dit ontzettend gezellig is, kun je daarna ook nog genieten van de zelfgemaakte taart. Kruip als de taart in de oven zit lekker tegen elkaar aan met warme chocolademelk en bingewatch jullie favoriete serie, maar vergeet niet de taart op tijd uit de oven te halen! 😉

Lees ook:
We love fall the most of all! Deze drie sterrenbeelden zijn dol op de herfst

3, Hol samen een pompoen uit

Samen een pompoen uithollen is natuurlijk echt iets wat je alleen in de herfst kunt doen, dus daarom ook wel de leukste date van ons lijstje. Bezoek samen een pompoenen boerderij in Nederland en kies de mooiste pompoen uit om er vervolgens een gezichtje in te kerven. Heb je gelijk leuke decoratie voor in je huis!

4. Ga een nachtje weg

De herfst is het perfecte seizoen om samen een stedentripje te maken. Mocht je niet weg kunnen met de auto en ben je student? Dan is Antwerpen een hele leuke stad om samen een nachtje heen te gaan. Hier kun je namelijk spot goedkoop met je studenten-ov naar toe en daarnaast zijn de Belgische wafels er ook echt fantastisch.

Lees ook:
Hotspots Antwerpen: deze plekjes wil je tijdens een weekendje bezoeken

5. Wijnproeverij

Een wijnproeverij is altijd een goed idee. Mocht je een wijnproeverij buiten de deur een beetje duur vinden? Dan kun je ook een wijnproeverij at home organiseren. Haal lekker wijntjes in huis die jullie beide nog niet kennen, kaasplankje erbij en klaar is kees. Cheers!

Beeld: Pinterest