Travel

Hotspots Antwerpen: deze plekjes wil je tijdens een weekendje bezoeken

Een weekendje Antwerpen met jouw lover is super leuk en romantisch. De hotspots die tijdens zo’n romantisch weekendje Antwerpen echt niet mogen ontbreken hebben wij dan ook voor jou op een rijtje gezet, zodat jullie weekend amazing wordt!

Dit zijn de hotspots van Antwerpen

Borrel bij Domestic

Tijdens een weekendje Antwerpen is Domestic een van de hotspots waar je moet zijn geweest. Domestic is een heel erg schattig bakkerijtje waar je naast van een high tea ook van een wijntje met een lekkere snack kunt genieten. Hoe romantisch?

Tripje naar België? Dit zijn de 5 roze hotspots waar je zéker naartoe wilt

Saunatopia

Even samen bijkomen in de sauna klinkt heerlijk tijdens een weekendje weg en hier is Saunatopia dan ook de ideale plek voor. Het wellness centrum heeft zeven verschillende sauna’s en stoombaden, verwarmde binnen- en buitenzwembaden en een lekker restaurant. Kortom: tijdens een dagje wellness zal het je hier aan niks ontbreken! De sauna ligt net buiten de binnenstad en is vanuit het centrum ongeveer 25 minuten rijden.

 

Stadsfeestzaal

Tijdens een weekendje weg met jouw lover is De Stadsfeestzaal een van de shopping hotspots in Antwerpen. De Stadsfeestzaal is een groot overdekt winkelcentrum met winkels als Manfield, Urban Outfitters en Weekday. Maar daarnaast is er in het winkelcentrum ook genoeg te zien, want de architectuur van het winkelcentrum is echt adembenemend.

Budget tip: Als je op tien minuutjes lopen van het centrum van het centrum parkeert, kun je hier de hele dag gratis staan en zie je heel veel van de Antwerpse cultuur.

Lifehack! Zo kun je gratis met je studenten OV naar Antwerpen

 

 

Orso Pizzeria

Voor de echte food lovers onder ons, is er in Antwerpen ook genoeg lekkers. Een van de culinaire hotspots is dan ook Pizzeria Orso. Zo hebben ze onder andere een carpaccio pizza, een pizza Margaritha en hun specialiteit de Orso pizza! Bij deze pizzeria kun je heerlijk eten in een sfeervol restaurant. Dat belooft een romantisch dinertje te worden…  

Volg deze 5 stappen en plan je stedentrip als een pro

Stadswandeling

Een stadswandeling mag tijdens een romantisch weekendje Antwerpen zeker niet ontbreken. Tijdens een stadswandeling zie je in een middagje alle hotspots die Antwerpen te bieden heeft. Zoals de grote markt, de kathedraal en het mooie centrum. Mocht het beginnen te regenen is dit geen probleem, want  dan kunnen jullie altijd genieten van een lekker drankje overdekt.

Beeld: I Stock