Astrologie

We love fall the most of all! Deze drie sterrenbeelden zijn dol op de herfst

sterrenbeelden-herfst

Misschien moet jij er nog helemaal niet aan denken, maar het najaar komt er toch écht weer aan. Toch zijn er ook sterrenbeelden die juist gek zijn op de herfst! Wij vertellen je welke dit zijn.

Déze drie sterrenbeelden die het meeste houden van de herfsttijd

Als jij een van deze sterrenbeelden bent, verheug jij je waarschijnlijk al op het seizoen van de cosy sokken en de Pumpkin Spice Latte’s!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn dol op veranderingen en nieuwe dingen. Dus als er een nieuw seizoen voor de deur staat, ben jij super enthousiast! Niet alleen het seizoen verandert, maar ook jouw dagelijkse routines, je kledingkeuzes en wat je eet. Voor de Boogschutter is dit optimaal genieten dus! Afwisseling vind je geweldig dus jij maakt je vol goede moed klaar voor de herfsttijd!

Lees ook:
Deze drie sterrenbeelden krijgen geen genoeg van de Pumpkin Spice Latte

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij leeft een wat kalmere leefstijl en zit vaak erg in je eigen hoofd. Maagd is een introvert sterrenbeeld, en heeft behoefte om lekker op zichzelf te zijn. Jij bent dan ook een echte denker. Alles gebeurt in dat koppie van je. Nu is de herfst echt het perfecte seizoen voor wat alone-time. Omdat jij als Maagd vaak snel moe bent, vind jij het heerlijk om je terug te trekken met een goed boek en een grote kop thee. Dan klinkt dit sterrenbeeld als de perfecte match voor de herfst!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kreeften worden geboren in de zomer, dus je zou denken dat ze volop van de zomer zouden genieten. Toch is dit ook een van de sterrenbeelden die optimaal van de herfst genieten. De Kreeft vind het (net als de Maagd) fijn om op zichzelf te zijn. Jij verbergt je graag achter je eigen schild. Je houdt mensen het liefste een beetje op afstand zodat jij de kat even uit de boom kunt kijken. Als Kreeft ben je op zoek naar comfort en veiligheid, en wij kunnen ons daar geen beter seizoen bij voorstellen dan de herfst. Binnen onder een kleedje met een paar fuzzy sokken is voor jou ideaal.

Beeld: Pinterest