Lifestyle

Daten tegenwoordig veel gedoe? Niet met deze app

daten-app-inner-circle

Daten in 2022 is lastig. Je schiet met hagel in alle mogelijk richtingen, in de hoop per toeval raak te schieten. Langzaam word je gek van de trage reacties. En dan is er nog die overdaad aan saaie gesprekken… Het voelt als een vreselijke verspilling van je tijd. Ben je het zat om tijd te stoppen in mensen die niet eerlijk zijn over hun intenties? Of die niet serieus zijn over het vinden van liefde? 

Met déze app wordt online daten een makkie!

Luister snel. Er is een app die je nieuwe hoop gaat geven.

Matchen op basis van je interesses

Inner Circle is de droom van elke drukke professional. Het is een dating-app van hoge kwaliteit die je matcht met gelijkgestemden. Mensen die in het echte leven willen daten (en met wie jij ook graag op date wil). Je gebruikt de app om mensen te ontmoeten die je anders niet zou tegenkomen. Nadat je een match hebt op basis van je favoriete bars, muzieksmaak of reisplannen, draait het allemaal om een offline connectie.

De tekst gaat verder onder de foto

Feesten met 200 single mensen op een dakterras? Schrijf ons in!

Je kunt de app ook gebruiken om leuke eerste date-plekken in de stad te ontdekken. Deze bars, cafés en restaurants zijn uitgebreid getest door andere Inner Circle-leden. Je kunt de matches die je leuk vindt aan je profiel toevoegen om ze te laten weten waar ze je meer naartoe moeten nemen. Heb je zin om eens lekker uit je comfortzone te stappen? Spreek dan met je match af bij een van Inner Circle’s maandelijkse singles-feesten. IJskoude drankjes, spetterende DJ-sets en flitertige vibes en honderden singles gegarandeerd.

Zeg maar vaarwel tegen scharrels en hallo tegen serieus daten

Het beste aan deze app? Dat je tijd altijd goed besteed wordt, omdat Inner Circle elk nieuwe lid screent en een superscherp algoritme heeft dat weet wat je wil. En als je weet dat de mensen om je heen gecertificeerde keuzes zijn in plaats van een gokje, dan is iedereen meer geneigd om een slag te slaan.

Leuke verhalen en verkooppraatjes terzijde, de cijfers spreken voor zich:

  • 4,8 miljoen leden
  • Elke 6,6 seconden worden er koppels gemaakt
  • Elke maand te gekke feestjes

Waar wacht je nog op? Schrijf je nu gratis in bij Inner Circle.

Must reads 👀