Astrologie

Daghoroscoop: dit hebben de sterren in petto op 22 april

daghoroscoop-22-april

Ben je op zoek naar wat kosmische begeleiding vandaag en kan je wel wat geluk gebruiken? We zijn op zoek gegaan naar de antwoorden van het universum en hebben de sterren om hulp gevraagd. Nieuwsgierig naar wat de sterren voor jou in petto hebben op 22 april? Check hier Girlscene's daghoroscoop!

Ram | 21 maart – 19 april

Wow, Ram, je staat er even helemaal alleen voor als het op financiële zaken aankomt!. Misschien niet het nieuws waar je op hoopte, maar hé, we weten dat je zakelijk inzicht je altijd door dik en dun helpt! Neem niets klakkeloos aan vandaag. Schrijf alle informatie op, maar zet geen handtekeningen en maak geen overhaaste beslissingen.

Stier | 20 april – 20 mei

Wat een dag, Stier! Het lijkt erop dat het beste wat je vandaag kunt doen lekker alleen zijn achter gesloten deuren is. Er hangt zoveel spanning in de lucht, vooral in je huiselijke omgeving. Gelukkig hoef jij je er niet mee te bemoeien! Laat je familieleden hun ding doen en geniet van je eigen tijd. Misschien een filmavondje? En het beste deel? Je hoeft je popcorn niet te delen!

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Whoa, Tweelingen, voel je die spanning in de lucht? Het lijkt erop dat iedereen een beetje van streek is, inclusief jijzelf. Gelukkig kun je vandaag het beste genieten van wat qualitytime in je eentje. Boeken vallen je niet lastig en films klagen niet over je tegen je. Waarom zou je jezelf blootstellen aan de slechte buien van anderen als je ook gewoon lekker van je eigen gezelschap kunt genieten?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Pfoe, Kreeft, het leven zou zoveel makkelijker zijn zonder al die financiële rompslomp, toch? Maar vandaag staat je een frustrerende dag te wachten, waarin je die vervelende rekeningen moet aanpakken. Het is misschien niet het leukste klusje, maar aan het einde van de dag zul je jezelf dankbaar zijn dat je het hebt gedaan!

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Wauw, Leeuw, voel je die energie borrelen? Je voelt je onoverwinnelijk! Maar pas op dat je niet te hard van stapel loopt. Neem het rustig aan en vergeet niet dat je niet alles in één dag hoeft te doen. Langzaam en gestaag wint de race, toch? Dus, misschien een rustig dagje vandaag?

Maagd | 23 augustus – 22 september

Hey daar, Maagd! Het lijkt erop dat vandaag de perfecte dag is om lekker thuis te blijven en wat klusjes op te knappen. Geen zorgen over reizen of grote projecten, gewoon lekker ontspannen en jezelf zijn. Neem de tijd voor wat selfcare en geniet van een dagje rust!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Nou nou, Weegschaal, vandaag is misschien niet de beste dag voor sociale bijeenkomsten met je vrienden of familie. Voorkom drama en houd het lekker rustig thuis. Geen zorgen over roddels of ongemakkelijke situaties. Focus je op jezelf en op wat je kunt bereiken vandaag!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioen, wees vandaag extra voorzichtig als het om geld gaat. Luister naar wat je vrienden te zeggen hebben, maar neem geen overhaaste beslissingen. Het is belangrijk om alle informatie te overwegen voordat je ergens mee instemt. Wees eerlijk tegen jezelf en anderen, dan komt alles goed!

Boogschutter | 22 november – 21 december

Wat een geweldige dag om lekker thuis te blijven en een groot deel van de dag in bed door te brengen, Boogschutter! Je hebt de laatste tijd zo hard gewerkt, jonglerend tussen thuis en werk met je gebruikelijke bruisende energie. Maar vandaag zou je je misschien een beetje uitgeput en overweldigd kunnen voelen door alles wat nog op je to-do lijst staat.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Liefde hangt in de lucht, Steenbok! Profiteer van deze romantische sfeer en geniet van wat qualitytime met je partner. Of, als je momenteel single bent, trakteer jezelf dan op wat zelfliefde. Wat dacht je van een ontspannen middag met een goed boek of een filmavondje met vrienden?

Waterman | 20 januari – 18 februari

Vandaag is het tijd om het huis op te ruimen, Waterman! Neem de tijd om wat klusjes op te knappen en je leefruimte op te frissen. Kleine reparaties kunnen een groot verschil maken, dus waar wacht je nog op? Maak van vandaag een productieve dag en geniet van een frisse start!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Je hebt echt wat rust nodig, Vissen! Ondanks die lange to-dolijst van je, probeer eens te kijken of je wat kunt uitstellen tot later. Alles wijst erop dat het vandaag geen goed idee is om te ver van huis te gaan, als je dat kunt vermijden. Blijf lekker thuis en pak die kleine klusjes op die al een tijdje liggen te wachten.

Beeld: instagram @taylaharvey