Celebs

Deze BN’er doet mee aan datingprogramma Lang Leve de Liefde

lang-leve-de-liefde

We gaan musical legende Mariska van Kolck opnieuw terugzien in een datingprogramma. Na haar mislukte deelname aan First Dates, duikt Mariska nu op in Lang Leve de Liefde. Wij zijn benieuwd of Mariska daar wel haar ware liefde zal gaan vinden. 

First Dates

Een tijd geleden werd Mariska gebeld door de makers van First Dates, met de vraag of ze mee wilde doen aan het programma. Ze besloot het een kans te geven, maar dit pakte niet uit zoals ze gehoopt had.  De deelnemers van First Dates moeten een lijst invullen met al hun voorkeuren. “Ik schrok van mezelf. Je hebt niets te verliezen, dus je noteert alles wat in je opkomt. Mannen met piercings vind ik afgrijselijk. Tatoeages vind ik niets, al zie ik een kleine jeugdzonde door de vingers. En ik heb geen behoefte aan rugzakjes. Natuurlijk heeft iedereen ballast uit het verleden, maar ik heb geen zin in mannen die alsmaar blijven janken om dingen van vroeger. Of ze klein, dik, dun of kaal zijn, maakt mij dan weer niets uit. Ik wil gewoon een zelfstandige en charismatische kerel”, vertelt Mariska. Jammer genoeg was het geen match tussen Mariska en haar date.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook:
Goed nieuws voor de fans! Je kunt je nu opgeven voor Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde

Na het mislukte First Dates avontuur, heeft Mariska besloten om het nog een keer te proberen. Dit keer niet bij First Dates, maar bij Lang Leve de Liefde. Ze heeft eerder aan het tijdschrift Story verteld dat ze totaal geen behoefte heeft om mee te doen aan het SBS6 programma. ”Om nu 24 uur lang in een huis te zitten met een onbekende man, dat gaat me te ver”, zei Mariska. Maar nu heeft ze dus toch besloten om mee te doen. Wij wensen haar veel succes, en hopelijk vindt ze haar ware liefde!