Lifestyle

Dit BBQ schort van Action is het perfecte Vaderdag cadeau

action-bbq-vaderdag

We hebben veel aan onze vaders te danken en eens per jaar mogen we hen helemaal in het zonnetje te zetten. Ben jij nog druk op zoek naar een gepast cadeautje voor je oude heer? Action helpt je een handje mee. Met deze leren BBQ-set maak je iedere man blij!

Vaderdag

Heb jij met Moederdag groots uitgepakt? Dan mag je papa natuurlijk niet achterblijven! Eens in het jaar zetten we met liefde onze ouders in het zonnetje en op 18 juni zijn alle vaders aan de beurt. Het kan soms heel lastig zijn om voor een man een leuk en origineel cadeautje te bedenken. Weer zo’n Rituals pakket? No way! 

De zomer komt eraan en je weet wat dat betekent, barbecue seizoen! Rond deze tijd van het jaar gaan alle vaders massaal naar buiten om hun geliefde grill af te stoffen en ze kunnen niet wachten om burgers op het vuur te gooien. Klinkt dit jou wel bekend in de oren? Dan is dit leren BBQ schort (+handschoen) van Action het perfecte cadeau voor Vaderdag.

Lees ook:
Deze dingen kun je samen met je vader doen op Vaderdag!

Action BBQ schort

Dit stoere, leren schort heeft een authentieke look en zorgt ervoor dat de nieuwe Vaderdag outfit van je papa niet vies wordt tijdens het braden. Met de matchende handschoen is de outfit helemaal compleet en kan je vader als heuse grillmaster aan de slag gaan.

Het leer van deze set is enorm soepel, waardoor het comfortabel is om te dragen en je kan het met een doekje, of een kleine handwas, gemakkelijk schoonmaken. Haal wat onderhoudsproducten, zoals een spray of foam, in huis en het schort is na elke BBQ weer zo goed als nieuw. Zie jij je papa hier wel in rond lopen? Haal dan de Action set al voor € 24,95 in huis en geniet samen op Vaderdag van een overheerlijke BBQ, in de juiste uitrusting ;-).

Beeld: action