FWB moeilijk? Nee joh, met deze tips wordt het sowieso een succes

Love door Naomi Z

Friends With Benefits kan best lastig zijn, maar dat hoeft dus niet! Er zijn een paar regels die ervoor kunnen zorgen dat jouw FWB soepel verloopt. Zo behoud je dus alle voordelen in de slaapkamer zonder gedoe, win-win!

Jouw FWB laten slagen met deze tips is een eitje

De één zweert bij een FWB-relatie en voor de ander is het écht helemaal niks. Best logisch, want het is bewezen dat vrouwen sneller verliefd worden op hun FWB-buddy. Wij hebben voor jullie een paar tips waardoor je FWB sowieso soepel verloopt.

Wat is een FWB-relatie?

Friends with Benefits is simpelweg een verhouding waar géén romantische relatie aan vast zit, maar wel de benefits. Voor veel mensen voelt dit alsof ze wel alle pluspunten van een relatie hebben minus de vervelende schoonfamilie. Maar het kan nog wel eens voor moeilijkheden zorgen, aangezien er vaak iemand gevoelens krijgt voor de ander. Maar met deze drie tips kan jij zorgen dat je FWB-relatie wel slaagt! 

Be nice

Het is altijd belangrijk om aardig te zijn tegen een ander. Het heet toch niet voor niks Friends with Benefits, er is hier zelfs onderzoek naar gedaan. Volgens een studie die werd gepubliceerd in het blad Archives of Sexual Behavior werd de verhouding veel succesvoller als je écht interesse in elkaar hebt. Dus net zoals je dit zou doen in een normale vriendschap. 

Spreek je verwachtingen uit

Zoals altijd, communication is key! Het blijft superbelangrijk in een relatie. Vertel wat er in jouw hoofd afspeelt en wat je zou willen, en kijk of je met elkaar op één lijn zit. De situatie zal een stuk lastiger worden als jij iets wil, wat de ander juist niet wil. Talk it out

Wees eerlijk tegen elkaar

Er is dus een grote kans dat je gevoelens voor elkaar kan krijgen als je een connectie met elkaar opbouwt. Wees hier dus altijd eerlijk en open over voordat je jezelf pijn doet (of de ander). Natuurlijk is er helemaal niks mis met een beetje scharrelen, maar wees altijd eerlijk naar de ander!