Love

Dit is waarom niet samen slapen juist heel goed voor jullie relatie is

Samen slapen met je lover, het kan fijn zijn, maar de realiteit is dat je waarschijnlijk de hele nacht zonder de dekens ligt. Daarom klinkt een nachtje alleen slapen vaak niet heel erg verkeerd, en wat blijkt? Het is ook nog eens goed voor je relatie om een nachtje alleen te slapen. Lees snel verder, dan vertellen wij waarom!  

Dit is waarom niet samen slapen juist heel goed voor jullie relatie is

Samen met je lover slapen klinkt vaak veel romantischer dan dat het is, want van dat heerlijk knuffelen tot dat jullie in slaap vallen is vaak niks waar… Het is eerder zo dat je lover de dekens steelt, de hele nacht ligt te snurken en bewegingen maakt waarvan jij wakker wordt. Niet echt ideaal, en daarom klinkt af en toe een nachtje alleen slapen dan ook niet heel verkeerd. Vaak durven mensen niet zo snel twee bedden aan te schaffen of in de logeerkamer te slapen, omdat je daar best gek op wordt aangekeken. Maar laat al die Karen-opmerkingen even links liggen en als jij een nachtje alleen wil slapen moet je dat vooral lekker doen. Blijkbaar is het namelijk juist ook heel goed voor jullie relatie!     

Je bespaart jezelf een hoop ruzies

Een nachtje alleen slapen zou je namelijk ook hoop ruzies besparen en dat is natuurlijk wat je wil. Volgens Daily Mail bleek namelijk dat stellen die altijd samen slapen ongeveer 167 discussies per jaar voeren over dingen die in bed gebeuren en het dekbed jatten staat hierbij dan ook met stip op één, want laten we even eerlijk zijn hoe irritant is dat. Het dekbed jatten wordt gevolgd door snurken, een koud lichaam hebben, niet in de mood zijn en kinderen die in bed komen slapen. Zo gek is dat alleen slapen dus niet. En als je nog twijfelt? 167 discussies zijn veel hè, dat je even weet!   

 

Lees ook: 

5 x waarom een je liever een omega man hebt dan een alpha man

All about the jizz: dit is wat je nog niet wist over het mannelijke goedje