Love

7 problemen die je herkent als je samen slaapt met je lover

problemen slapen

Het is heel fijn om samen met je partner te slapen en lekker tegen elkaar aan te kruipen. Je geeft elkaar een kus voor het slapen gaan en staat ook weer samen op. Maar toch is samen slapen niet altijd een pretje. Dit zijn zeven problemen die je herkent als je samen slaapt met je lover.

1. Iemand die het laken steelt

Dit is zeker een van de grootste problemen als je samen gaat slapen met je partner. Je schrikt ‘s nachts wakker, omdat je partner weer eens heeft besloten om je deken te jatten. Zelfs het aanschaffen van een groter dekbed gaat niet helpen, want je lover blijft telkens draaien en keren in zijn of haar slaap. Je moet er maar aan wennen dat je het iedere nacht koud hebt. Het beste is om een los dekbed te kopen of een dikke pyjama aan te trekken.

2. Luid opstaan

Terwijl jij altijd je best doet om zo zacht mogelijk te doen in de ochtend, besluit je partner er een hele show van te maken. Je schrikt direct wakker en komt daarna ook moeilijk in slaap. Geen pretje dus!

3. Je partner snurkt

De key is om eerder in slaap te vallen dan je partner, maar dit heb je helaas niet voor het zeggen. Soms moet je gewoon naar het gesnurk van je partner luisteren. De enige manier is je hoofd in het kussen drukken of oordopjes indoen. Je zou ervoor kunnen kiezen je partner een schop te geven onder de lakens, maar dan heb je wel kans op een boze blik.

4. Nooit het volledige matras voor jezelf

Ben je nog single? Dan moet je extra genieten van een groot bed waarin je wagenwijd kan liggen. Want zodra je samenwoont en elke avond samen slaapt, is het bye bye ruimte. Je hebt aan het begin van je relatie besloten wie waar ligt en je mag deze grens niet overschrijden.

5. Je partner kwijlt

We kunnen niet allemaal een sleeping beauty zijn. Het kan wel eens voorkomen dat je mond de hele nacht open heeft gestaan en je wakker wordt op een natte plek. En met een beetje pech zit het speeksel ook op jou kussen. Bah!

6. Kleine of grote lepel

Jullie vinden het beide heerlijk om tegen elkaar aan te liggen. Maar wie wordt de grote lepel en wie de kleine? Als kleine lepel krijg je rugpijn van al het gewicht wat op je lichaam drukt, als grote lepel weet je je geen raad met die ene arm. Beide gevallen zijn dus niet heel relaxed en je krijgt het gegarandeerd warm.

Lees ook: 
Oei! Dit zijn 3 signalen dat jij het probleem bent in je relatie

7. Ochtend look

Dit is ook zeker een van de problemen als je samen gaat slapen met je partner. In het begin zal je nog even snel je wekker zetten om wat make-up op te doen en je tanden te poetsen, maar na een lange relatie heb je dit opgegeven. Wij ladies hebben onze beauty slaapje hard nodig en hebben dus geen tijd om de ochtendadem en wallen nog weg te werken.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀