Love

Bewezen: met je lover in deze houding slapen is goed voor jullie relatie

slapen-houding-relatie

Slapen jij en je lover ook altijd in een bepaalde houding? Uit onderzoek is nu namelijk gebleken dat dat groot verschil kan maken in je relatie. Goed nieuws voor de koppels die echte fans zijn van spoonen: volgens onderzoek is lepeltje-lepeltje supergoed voor je relatie. Winnen!

Lepeltje-lepeltje

Nou moeten we toegeven dat de kleine lepel wel echt aanzienlijk lekkerder ligt dan de grote lepel. De grote lepel heeft het met een lamme arm, haar in je bek en een ‘awkward boner’ nogal te verduren. Gelukkig is dit allemaal niet voor niets, spoonend slapen geeft jullie relatie een echte boost!

Dit zijn de voordelen

Uit een onderzoek dat werd gepubliceerd in ‘Springers Archives of Sexual Behaviour’ blijkt dat koppels die veel knuffelen en lepeltje-lepeltje liggen een veel betere relatie hebben dan stelletjes die dat niet zo vaak doen. Spoonen neemt namelijk stress weg en zorgt ervoor dat de spark tussen jou en je boo aanwezig blijft! Conclusie: lepeltje-lepeltje slapen houdt het spannend (al klinkt het inderdaad niet zo heel logisch.

Lees ook
Aan deze 5 dingen kan je merken of iemand relatiemateriaal is of niet

Waarom we knuffelen

Hoofdonderzoeker Robin Edelstein legt het volgende aan Elite Daily uit: “We ontdekten dat mensen zich veel geliefder voelen als ze knuffelen. Andersom knuffelen ze ook omdat ze liefde en affectie voor hun partner voelen. Knuffelen heeft ook een seksuele kant: vaak leidt het tot seks of knuffelen we na de vrijpartij. Knuffelen dient dus vele doelen in een romantische relatie en wordt over het algemeen als heel positief ervaren.”

Stuur dit dus maar door naar je partner als hij je weer na 10 minuten knuffelen loslaat!

Beeld: pinterest