De P-spot bij de man: wat het is en hoe je het voor elkaar krijgt

Love door Merel

De G-spot bij us ladies kennen we allemaal wel: dat heerlijke plekje dat gestimuleerd wordt tijdens de penetratie. Nu blijkt het dus dat mannen een P-spot hebben. Ja, wat dit is en waar hij zit, daar wisten wij eerst ook niks van. Gelukkig willen wij onze kennis hierover maar al te graag met jullie delen! 

Dit is alles wat jij wil weten over de P-spot bij de man

Er is dus nooit bewezen dat de G-spot daadwerkelijk bestaat. Dat is toch raar, wij weten vrijwel zeker dat die wel degelijk bestaat. Bij de P-spot is echter wel bewezen dat deze bestaat. Terwijl de meeste van ons hier niet vanaf wisten. Cray-cray!

P van prostaat!

De p staat voor prostaat, elke man heeft deze. De prostaat ligt rond de plasbuis aan de onderkant van de blaasuitgang. De prostaat heeft ongeveer de grote van een walnoot. De prostaat zorgt ervoor dat er vocht wordt geproduceerd wat tijdens de zaadlozing naar buiten komt. Dat vocht zorgt ervoor dat de zaadcellen een stuk langer kunnen overleven en maakt het sperma beweeglijker. 

Dit zijn de voordelen

Door de P-spot bij de man te stimuleren krijgt hij een extra intens gevoel. Deze stimuleer je door met zijn geslachtsdeel te spelen of bij penetratie. Het is gezond voor de man om deze regelmatig te stimuleren; dit zorgt namelijk voor een betere doorbloeding van zijn geslachtsdeel. Hierdoor kan zijn geslachtsdeel harder worden én zal de erectie langer duren. Zo kan jij er ook van genieten! *wink wink* 

Zo stimuleer jij de P-spot

Je kunt de P-spot inwendig of uitwendig stimuleren. Het is goed voor de gezondheid van de man om af en toe de prostaat te stimuleren. Als dit regelmatig wordt gedaan zullen bacteriën en andere schadelijke stoffen naar buiten worden gevoerd. Zo voorkom jij eventuele prostaatproblemen. Iedereen vindt natuurlijk wat anders fijn, dus bespreek het met je vriend en ga samen op ontdekking!

Inwendige stimulatie

Je kunt de P-spot stimuleren door een vinger in de anus in te brengen naar zijn buik toe. Hierbij kan het fijn zijn om glijmiddel te gebruiken en let erop dat je nagels kort zijn! Vind je het nog spannend om met je vinger bij je partner naar binnen te gaan? We got you! Speeltjes zijn een goede oplossing; denk aan buttplugs of dildo’s die hier speciaal voor zijn gemaakt.

Uitwendige stimulatie

Je kunt de P-spot ook stimuleren door de perineum aan te raken. Bijvoorbeeld met je vingers of tong. Dit is het stukje huid tussen de penis en de anus. Veel plezier!

 

Lees ook: 

Deze variaties op standje doggy moet je echt eens uitproberen

Deze dingen herkennen we allemaal bij een onenightstand