Deze variaties op standje doggy moet je echt eens uitproberen

Love door Kayleigh

Doggy style is een erg populair standje die bij vele van ons erg in smaak valt. Maar iedere week weer doggy style kan op een gegeven moment gaan vervelen. Als dat nou zo is, moet je echt deze variaties op doggy proberen. Wedden dat deze ook heel erg bij jou in de smaak zullen vallen?

Deze variaties op standje doggy moet je proberen

Een keer iets anders tussen de lakens is ook wel eens leuk en dan kun je het beste deze standjes uitproberen, want we gaan er niet om liegen; deze zijn namelijk heel erg fijn. Deze standjes zijn dan ook niet alleen voor heterokoppels, want je zou dit ook anaal, met de vingers of met sommige speeltjes kunnen uitproberen!

Body surfing

Doggy kan natuurlijk erg onpersoonlijk zijn en het is soms fijn om het wat intiemer te maken, waarbij jullie elkaar ook kunnen zien. Bij body surfing is het zeker veel intiemer, want hierbij ligt een iemand plat op zijn buik, waarbij de ander met zijn buik op jouw rug ligt en zo naar binnen gaat. Mocht dit nou niet helemaal lukken en heeft het veel abracadabra werk nodig, dan kun je ook een kussen onder je bekken leggen. Hierbij kun je er namelijk een stuk gemakkelijker bij en kunnen de G-spot en de prostaat beide gestimuleerd worden. Dat klinkt niet heel verkeerd...

De kikker

Zoals je misschien al kan horen aan de naam is bij dit standje lenigheid nogal een must. Enige yoga-ervaring is ook handig, want dit is niet heel erg makkelijk. Bij de kikker is het de bedoeling dat je met gebogen knieën in een kikker-positie gaat zitten en je vooral op je armen steunt. Je partner gaat dan op de knieën achter je zitten en pakt je bij de heupen om je vervolgens op deze manier te kunnen penetreren. We get it, je balans houden bij dit standje is niet heel erg makkelijk en daarom is het ook niet voor iedereen weggelegd, maar als het eenmaal lukt is het vooral handig om een holle rug te houden. Zo houd je namelijk meer balans! 

De holle rug

De holle rug is net zoiets als Doggy, maar dan toch een beetje anders. Bij dit standje lig je namelijk op je buik en borst op bed, waardoor je billen hoger uit komen. Daardoor kan je partner je dieper penetreren, waardoor ook de G-spot gestimuleerd kan worden. Kortom; een ideaal standje, wat mega fijn is voor jullie beiden!

De bedrand 

Bij het volgende standje is het de bedoeling dat je je knieën op het randje van het bed legt, waardoor je lover achter je kan staan. Doordat er iemand staat is er een diepere penetratie mogelijk en dit is vooral heel erg fijn als iemand iets kleiner geschapen is. Daarnaast heeft je lover ook de mogelijkheid om jouw geslachtsdeel te kunnen stimuleren, omdat de handen bij dit standje vrij zijn! Oh ja; mocht je nou een laag bed hebben, dan kan je lover ook achter je zitten bij dit standje...

 

Lees ook: 

Deze fasen maakt een man door als hij verliefd op je wordt

Gek van wintersport? Dan moet je deze nieuwe Netflix-serie gaan bingewatchen