Bert uit Temptation Island 2021 geeft toe dat hij zich belachelijk heeft gedragen

News door Kayleigh

Afgelopen donderdag konden we weer genieten van aflevering 11 van Temptation Island 2021 en vooral van het drama dat onze Bert met zich meebracht. Hij zorgde namelijk voor de enige frustraties bij single Kim, omdat hij niet eerlijk was. Nu reageert Bert op zijn televisie-deelname en geeft hij toe dat hij zich echt belachelijk gedroeg…

Bert uit Temptation Island 2021 heeft zich belachelijk gedragen

Tijdens aflevering 11 van Temptation Island 2021 ging Bert op date met single Kim. Ze hadden een gezellige middag, maar verder was het enkel alleen vriendschap voor de prachtige single en dat heeft zij Bert dan ook meerdere keren duidelijk proberen te maken. Maar zoals we Bert natuurlijk een beetje kennen heeft hij dat compleet genegeerd en deed hij alsof er iets moois tussen de twee aan het opbloeien was, terwijl hij in de vorige aflevering nog vertelde dat er een dame thuis op hem wachtte… Toen Kim dit hoorde, kreeg hij het er flink van langs en ook zijn maatje Wouter verklaard Bert voor gek: “Die jongen is knettergek. Hij heeft echt een klap op zijn achterhoofd nodig.”  

Heftig! "Temptation Island-Bert is aangevallen door de nieuwe vriend van Delphine"

Tijdens de Q&A op Instagram geeft Bert het toe  

Tijdens een Q&A op Instagram geeft Bert uit Temptation Island 2021 wel toe dat hij zichzelf belachelijk gedragen heeft. Zo antwoordt hij op de vraag hoe hij het vindt om zichzelf terug te zien in Temptation Island 2021: “Belachelijk, omdat ik op tv anders overkom dan ik echt ben. Ik snap dat mensen mij belachelijk vinden na het zien van de aflevering, maar ze mogen niet vergeten dat niet alle details erin zitten en je maar veertig minuten van een dag daar ziet.”

Bert uit Temptation Island 2021 ziet zichzelf wel als presentator

In de Q&A kwam ook de vraag voorbij waarom Bert zichzelf de hele dag alleen maar vragen stelt en hierop antwoord hij geheel toepasselijk: “Waarom ik mezelf altijd vragen stel? Geen idee eigenlijk. Vind ik dat leuk? Ja. Schuilt er een presentator in mij? Misschien wel ja," Bert uit Temptation Island 2021 als presentator mhmm, misschien kan hij dan eerst meedoen aan de realityshow van Sonny, right?