News

ZIEN: Sonny uit Temptation Island krijgt zijn eigen realityshow

Mister purpoos aka Sonny uit Temptation Island staat natuurlijk bekend om dat hij mensen graag helpt met hun ‘proces’ en dat gaat hij nu ook nog meer doen. De boy krijgt namelijk een realityshow waarin hij andere realitysterren gaat helpen. Als dat maar goed gaat…

Sonny uit Temptation Island realityshow

Afgelopen weekend zagen we Sonny uit Temptation Island nog in de ring bij Boxing Influencers waar hij na een harde wedstrijd toch van Boer Ayoub verloor… Maar ook al verloor hij de box wedstrijd, daarna pakte hij toch nog even zijn shine. Zo vertelde hij namelijk dat hij werkt aan een eigen realityshow, waarin mister purpoos andere realitysterren gaat helpen na hun deelname aan een realityshow. Omdat dit voor Sonny zelf natuurlijk niet helemaal goed ging… Hij vertelt hierover: “Er is niet echt iemand die jou helpt en begeleidt op het moment dat je zo veel op tv bent geweest. Ik voel me er goed bij dat ik mijn ervaring na Temptation Island kan delen met iemand anders.” Helaas is er nog niet meer over de realityshow van Sonny bekend, waarin hij realitysterren gaat helpen met hun ‘proces’, maar we keep you updated!

Sonny heeft sinds kort een nieuw levensproject

Daarnaast heeft Sonny na zijn deelname aan Temptation Island, sinds kort ook een nieuwe vriendin. Hij maakte zijn relatie met haar dan ook afgelopen week Instagram-official en vertelde over zijn nieuwe levensproject: “Ze is een volwassen dame, werkt als leerkracht en ze heeft alles op een rijtje. Noémie is zelfstandig, zorgzaam en enorm lief. Bovendien heeft ze echt een overdosis aan humor, we lachen ons de hele dag de ballen uit de broek!” Zo te horen heeft Sonny dus echt een hele leuke vrouw gevonden en hoeft hij niet meer de zijwieltjes in de relatie te zijn, right?

View post on Instagram
 

Bron: Grazia

Must reads 👀