News

VIDEO: Temptation Island-Sonny wil graag een artiest worden

Inmiddels is het even geleden dat de afleveringen van Temptation Island 2020 te zien waren, maar de uitspraken van 'Purpoos Sonny' staan ons nog haarscherp in het geheugen. In 'Eating With My Ex' van discovery+ gaat Sonny eten met zijn ex Jaleesa en probeert hij haar duidelijk te maken dat hij nieuwe ambities heeft. Hij wil namelijk artiest worden!

temptation island 2020 sonny lorenzo

Temptation Island-Sonny wil graag artiest worden

We kennen hem natuurlijk allemaal nog na zijn - euhm - bijzondere deelname aan Temptation Island 2020. Daarin verloor Sonny zijn Jaydi Dubois aan Pretty Ricky. Inmiddels is hij aan het daten met een zekere Noémi. Hij ging zelfs met haar op romantische vakantie naar Italië. Anyway, Sonny heeft behoorlijk wat exen en één daarvan is Jaleesa. In 'Eating With My Ex' van discovery+ gaat hij met haar eten. Tijdens het etentje probeert hij duidelijk te maken dat hij nieuwe ambities heeft. Hij wil namelijk artiest worden. "Het blauwtje dat ik heb gelopen op tv, is mijn grootste succes geworden. Als ik op straat loop, wil iedereen met me op de foto." Toch is Sonny wel geschrokken van zichelf op Temptation Island 2020. "Maar ik zag op tv niet de Sonny die ik ben als ik in de spiegel kijk.

Sonny vertelt Jaleesa natuurlijk niet alleen over zijn drang naar roem. Hij gaat ook met haar in gesprek over zijn deelname aan Temptation Island 2020. Wat vindt Jaleesa daar eigenlijk van? "Het was bizar om jouw uitspraken te horen over hoe je die meiden kan onderhouden."

DJ Sonny Lorenzo on tour

Sonny is duidelijk nog niet klaar met het bekend zijn. "Mijn management is bezig mij een heuse DJ carrière te bezorgen. Ik wil echt een artiest worden, draaien als DJ. Ik wil van BN'er naar artiest gaan. Ik zal heus nog weleens een tv klus doen hier en daar, maar ik wil liever draaien als dj en daarbij mensen entertainen, in plaats van dat ik voor een camera sta." Zijn ex Jaleesha is er allemaal nogal sceptisch over. "Ik vind hem niet eens echt een BN'er." Autsj!

De hele aflevering van Eating With My Ex is vanaf vrijdag op discovery+ te zien

Beeld: RTL, Tom Cornelissen
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved