Temptation-Jaydi vertelt waarom ze Sonny niet meer wilde zien tijdens de reünie-aflevering

News door Fleur Nieuwenhuis

In de reünie-aflevering van Temptation Island blikken de (ex)-koppels samen terug op hun avontuur.  Jaydi en Sonny keken dit jaar al afzonderlijk van elkaar terug op hun Temptation tijd. Waarom? Omdat er een aantal "respectloze"gebeurtenissen plaatsvonden in Nederland. Hierover vertelt Jaydi meer...

Temptation Island-Sonny doet respectloos tegenover Jaydi

Het is elk jaar weer een verrassing wat voor drama Temptation Island gaat brengen. Dit jaar waren Sonny en Jaydi een van de meest spraakmakende deelnemers. In Italië vond Jaydi haar nieuwe liefde. Toen Sonny zag hoe zijn vriendin verliefd werd op een ander wilde hij graag naar huis. Sonny was dan ook niet aanwezig bij het laatste kampvuur, maar liet wel een videoboodschap achter. Die boodschap was super lief en wij dachten dat de twee hun ruzie wel zouden bijleggen. Toch is dit niet gebeurd. In de reünie-aflevering blikken de twee ex-lovers namelijk afzonderlijk terug om hun Temptation Island-avontuur. "Er zijn nog een aantal dingen gebeurd, waardoor ik die behoefte niet had. Ik had alles wat ik tegen hem wilde zeggen inmiddels al gezegd, dus ik vond het wel goed zo", vertelt Jaydi aan Grazia. "Het begon al toen ik in Nederland kwam. Hij wilde dat ik zelf mijn spullen op kwam halen, omdat hij wilde praten. Toen ik bij hem aankwam, stonden al mijn spullen in vuilniszakken in de schuur. Toen knapte er iets bij mij; dat is gewoon zo respectloos", vertelt ze verder. Wait what? 

Merchandise

Hier hielt het respecloze gedrag niet op. Sonny deed een aantal spraakmakende uitspraken over zijn ex. Deze uitspraken heeft hij omgetoverd tot zijn eigen merchandise. Sonny ziet de lol er wel van in, maar Jaydi is hier absoluut niet blij mee. "Het zijn uitspraken die over mij gaan. Dan denk ik: snap je wel wat dat met iemand doet? Hij probeert er iets positiefs van te maken, en ik gun hem al die ellende ook absoluut niet, maar erken gewoon dat je je respectloos hebt gedragen", vertelt ze.

Temptation Island Sonny

Temptation-Jaydi over haar ongezonde relatie met Sonny

Sonny heeft al meerdere keren aangegeven dat hij tijdens Temptation Island anders is neergezet dan hij daadwerkelijk is. Over deze uitspraken is Jaydi het duidelijk niet eens. Ze vertelt: "Sonny blijft maar volhouden dat Temptation geknipt en geplakt is, maar dat is niet zo. Hij spreekt die dingen zelf uit. Al die uitspraken zijn gewoon echt respectloos." Sonny deed deze uitspraken ook in het echte leven. "Hij kan heel erg kleinerend zijn", vertelt Jaydi verder. "Hij heeft altijd gezegd: ‘Ik heb jou geholpen en zonder mij was jij nergens', dit soort uitspraken deed hij ook tegen mijn vriendinnen." De vriendinnen van Jaydi waren dan ook geen fan van hem. "Mijn vriendinnen zeiden altijd al: het is geen goede relatie. Nu ik samen ben met Ricky, zien zij dat ik echt positief veranderd ben. Ik merk dit ook echt aan mezelf. In mijn relatie met Sonny zat ik in zo’n negatieve spiraal, het moest gewoon stoppen", eindigt Jaydi haar verhaal. Wij zijn in ieder geval blij dat Jaydi haar geluk heeft gevonden bij Ricky. Wat Sonny betreft...daar verschillen de meningen over.