Celebs

(Niet zo) gelukkig getrouwd: de kortste celebrityhuwelijken uit de geschiedenis

Trouwen met de liefde van je leven. Wie wil dit nou niet? Helaas is niet elk huwelijk een goed huwelijk. Daarom zijn er ook heel veel scheidingen in de wereld van de celebs. Maar sommige maken het wel heel erg bont… Dit zijn de 10 kortste celebrityhuwelijken uit de geschiedenis.

De 10 kortste celebrityhuwelijken

Als je de ware tegenkomt dan weet je dat gelijk. Helaas is dit één grote illusie. Deze 10 celebs dachten te trouwen met hun one and only, maar  het huwelijk was maar van korte duur…hele korte duur!

Johnny Depp en Amber Heard: 15 maanden

Dit droomkoppel trouwde op het privé-eiland van Johnny Depp in februari 2015. Helaas bleek deze droom een nachtmerrie te zijn. Na 15 maanden vroeg Amber een echtscheiding aan. Johnny zou haar namelijk mishandeld hebben. De acteur kreeg een rechtszaak aan zijn broek terwijl hij het verhaal bleef ontkennen. Dit huwelijk was alles behalve een sprookje…

Katy Perry en Russell Brand: 14 maanden

In oktober 2014 gaven zangeres Katy Perry en comedian Russell Brand elkaar het jawoord. Hun huwelijk vond plaats in het magische India, maar helaas was hun relatie niet zo magisch. Na 14 maanden was het alweer koppel uit elkaar.

Jennifer Lopez en Chris Judd: 9 maanden

De vonk tussen J.Lo en Chris sloeg over op de werkvloer. Hij was namelijk haar achtergronddanser. In september 2001 besloten de twee in het huwelijksbootje te stappen, maar dit ging ander dan gehoopt. Na 9 maanden besloot het koppel er een punt achter te zetten en moest Chris opzoek naar een andere baan…

Sophia Bush en Chad Michael Murrey: 5 maanden

Dit ‘One Tree Hill-koppel‘ beloofde elkaar in 2005 de eeuwige trouw. Helaas bleek dit niet zo eeuwig te zijn. Vijf maanden later was het koppel alweer uit elkaar. Het meest ongemakkelijke? De acteurs moesten elkaar nog elke dag zien op de set… ‘We waren gewoon twee idiote kinderen’, vertelt Sophia over haar korte huwelijk.

Bradley Cooper en Jennifer Esposito: 4 maanden

In december 2006 trouwde het acteurskoppel Jeniffer Esposito en Bradley Cooper. In het zuiden van Frankrijk hadden ze een prachtige bruiloft, maar huwelijk was van korte duur. Op precies te zijn 4 maanden… Bradley vertelde kort na de scheiding dat ze allebei snel doorhadden dat er een breakup op de loer lag.

Pamela Anderson en Kid Rock: 4 maanden

De sexy blondine gaf haar rockster het jawoord op een jacht in Saint-Tropez. De twee trouwde in juli 2016, maar het was ook snel weer voorbij. Na 4 maanden was het huwelijk over. Pamela heeft later ook een huwelijk geannuleerd met Rick Salomon, dit was al na 10 weken.

Kim Kardashian en Kris Humphries: 72 dagen

Ben jij een trouwe KUWTK kijker? Dan ken jij Kris Humphries vast nog wel! Hij trouwde met de realityster in augustus 2011. Alles was te volgen in een extra lange aflevering van de show. Maar al snel kreeg Kim spijt van haar keuze. ‘Ik zat op een rollercoaster en ik kon er niet meer van af. Dat had ik eigenlijk wel moeten doen’, schreef Kim over haar huwelijk. Na 72 dagen was het koppel uit elkaar.

Mario Lopez en Ali Landry: 14 dagen

In 2014 trouwde Mario Lopez en Ali Landry. Maar twee weken later wilde Ali niet meer tegen haar man praten en vroeg ze een echtscheiding aan. De reden? Mario bleek aan de lopende band vreemd te gaan tijdens hun relatie. Bye bye cheater!

Carmen Electra en Dennis Rodman: 9 dagen

Dit celebkoppel vluchtte samen naar Las Vegas om te trouwen. In november 1998 gaven zij elkaar daar het jawoord. De basketbalspeler vroeg na 9 dagen (!) al een scheiding aan. De reden was dat hij dronken en stoned was tijdens de ceremonie. Hmm, dat is inderdaad niet de meest romantische manier om in het huwelijksbootje te stappen!

Britney Spears en Jason Alexander: 55 uur

Dit huwelijk was zo kort dat er (bijna) geen foto van het stel te vinden zijn. Britney Spears zette de wereld op z’n kop nadat zij een huwelijk van 55 uur had. Tijdens nieuwjaarsnacht in Las Vegas leek het de twee een goed idee om te gaan trouwen. Britney en haar jeugdliefde trouwde, maar na een paar uur werd al bekend dat het ‘gewoon een grapje’ was. Na 55 uur was het stel alweer gescheiden. ‘Ik deed gewoon onnozel. Ik wilde rebels zijn en nam geen verantwoordelijkheid voor wat ik deed’, vertelde de popster later.

Beeld: gettyimages.nl

Must reads 👀