Series & Films

Deze actrices uit One Tree Hill hebben een podcast en bespreken élke oude aflevering

Was je vroeger helemaal fan van One Tree Hill? Dan hebben we goed nieuws voor je. Drie actrices uit de populaire serie hebben nu namelijk een podcast. En daarin bespreken ze élke oudere aflevering.

Peyton, Brooke en Haley uit One Tree Hill maken nu een podcast

Als je een echte One Tree Hill-fan bent ken je Peyton, Brooke en Haley uit de serie vast nog wel! Tien jaar na de finale van One Tree Hill besloten actrices Hilarie Burton Morgan, Sophia Bush en Bethany Joy Lenz om een podcast te maken om álle negen seizoenen van de serie te bespreken. Superleuk, want ze halen samen herinneringen op aan al die afleveringen waar ze zelf in hebben gespeeld. 

De One Tree Hill podcast heet Drama Queens en verschijnt wekelijks. In elke aflevering wordt er een aflevering besproken en dat is meestal heel nostalgisch. Maar de actrices bespreken ook heftigere dingen, want ook achter de schermen bij One Tree Hill ging het er niet altijd fijn aan toe. Na de #MeToo-beweging spraken de actrices namelijk weer met elkaar om te kijken of ze gezamelijke ervaringen hadden. Sophia Bush vertelde tegen Interview Magazine: 'We hebben verhalen gedeeld over wat pijnlijk en moeilijk was'. De actrices delen dus niet alleen de fijne dingen waar ze nostalgisch aan terugdenken, maar zeggen ook eerlijk wat er écht is gebeurd. Kortom, zeker een podcast die het waard is om te luisteren.

Nog meer One Tree Hill?

De One Tree Hill podcast al gebingeluisterd of nog niet genoeg van deze fijne serie gehad? Dan moet je ook zeker de film The Christmas Contact zien. Hierin speelt namelijk een deel van de One Tree Hill-cast. Burton (Peyton) en Harris (Rachel) komen langs, maar ook Buckley (Clay), Tanner (Skills), en Hilton (Chris) doen mee. 

 
Bron: Interview Magazine | Beeld: Bruno Press
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved