Series & Films

Dit zijn de meest bekeken series op Netflix

Een serie bingewatchen is heerlijk, maar niet iedereen vindt het even fijn. Bij sommige series moet je namelijk flink je hersenen gebruiken en na een paar uur kijken lukt dit soms niet meer helemaal. Netflix heeft nu een onderzoek gedaan naar de meest bekeken series op Netflix. De uitkomst is nogal verrassend en dat lees je in dit artikel.

Volgens Netflix kijkt een bingewatcher iets meer dan twee uur per dag naar een serie. Meestal kun je dan één seizoen per week kijken. Dit zijn voornamelijk series met intense cliffhangers zoals Orphan Black, Orange Is The New Black, Sense8, The Walking Dead en American Horror Story. 

Netflix ontdekte ook dat de wat ingewikkeldere series zoals House Of Cards en The Good Wife juist op een wat rustiger tempo worden bekeken. Historische drama's en ingewikkeld komedies worden ook op een rustiger tempo bekeken, maar deze vallen vaak ook in de categorie bingewatching


Het komt erop neer dat van welke serie ook, iedereen weleens van een beetje bingen houdt. Blijf dus vooral lekker kijken en klik gerust op de continue watching knop.

Welke serie op Netflix kun jij uren achter elkaar kijken?

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved