News

Oeh la la: jouw jeugdcrush Chad Michael Murray is nog knapper geworden!

Hij stal niet alleen Sophia Bush’ hart tijdens de opnames van One Tree Hill, elk meisje lag een paar jaar geleden aan zijn voeten. Om nog maar te zwijgen over Chad Michael Murray als perfecte prins op het witte paard in A Cinderella Story… *zwijmel*. De acteur hing bij miljoenen meisjes boven het bed. De hunk is inmiddels een paar jaar ouder, maar hij is er alleen maar knapper op geworden. Kijk maar mee!

Vanaf het moment dat Lucas Scott op onze televisieschermen verscheen, zijn we verkocht. De acteur domineerde al gauw lijstjes als ‘TV’s Sexiest Guys’. Hoe kan dat ook anders met zo’n knappe kop! Chad heeft het hoofd van miljoenen meiden op hol gebracht in One Tree Hill, maar ook in A Cinderella Story, House Of Wax en Home of the Brave. Daarna verdween Chad een beetje naar de achtergrond.

Het is al een tijdje geleden dat we de hunk hebben gezien. Chad is inmiddels 35 jaar. Hij is niet alleen een paar jaar ouder geworden, maar ook een stuk knapper! De acteur steelt nog steeds de show met zijn stoere blik, strakke kaaklijn en sexy uitstraling. Minpuntje: de knappe acteur is helaas bezet. Hij trouwde vorig jaar met Sarah Roemer, met wie hij een zoon heeft en nog een kind verwacht. Maar hé, kijken mag altijd… 😉

Must reads 👀